معلمی عشق است، کسی که تلاش می‌کند تا راه و رسم زندگی را به دانش‌آموزان بیاموزد، کسی که با تمام وجود و از صمیم قلب راه درست را به فرزندان خود نشان می‌دهد.

 

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، روز معلم روز قدردانی از زحمات کسانی است که عاشقانه در میدان و سنگری قرار گرفته‌اند تا نسلی را تربیت کنند که آینده‌ در دستان آن‌هاست. کسانی که جهاد می‌کنند و گاهی خدمت به فرزندان خود را بالاتر از همه کارها می‌دانند، هستند معلمانی که جان خود را کف دست می‌گذارند و مسیرهایی را طی می‌کنند تا دانش‌آموزانی که چشم انتظار رسیدن معلم هستند در کلاس درس حاضر شوند.

 

شهید مطهری الگویی تمام عیار برای همه معلمان و خانواده بزرگ تعلیم و تربیت بوده و است و از این رو ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت این بزرگمرد دانش را روز معلم نامگذاری کرده‌اند.

 

به بهانه هفته معلم و بزرگداشت مقام والای اساتید و معلمان که تلاشگران عرصه علم، دانش و آموزگاران ارتقای سلامت جامعه هستند، گفت‌وگویی با چند معلم استان لرستان داشتیم که با هم می‌خوانیم.

 

شاه کلید موفقیت معلمان داشتن اخلاق انسانی و اسلامی و ارتباط خوب با دانش آموز است

سجاد رضایی در گفت‌وگو با نسیم افلاک گفت: معلم یعنی فردی رشد یافته دلسوز و خیرخواه که مسئولیت سنگین هدایت دیگران را بر عهده دارد.

 

وی بیان کرد: معلمی را هیچ زمان به عنوان شغل انتخاب نکردم بلکه بر اساس علاقه انتخاب کردم چرا که الان هم پس از سی سال که بازنشسته شوم اکنون اگر زمان برگردد قطعا معلمی را انتخاب خواهم کرد. 

 

رضایی ادامه داد: پدرم شغل آزاد داشتند و بارها به من پیشنهاد دادند که در کنارشان ادامه دهم ولی علاقه و عشق به معلمی باعث شد که این مسیر را انتخاب کنم.

 

این معلم اضافه کرد: یک معلم خودش باید در همه‌ی ابعاد وجودی مانند بعد اخلاقی، اجتماعی، شخصیتی، علمی و فناوری و در بعد فکری وجسمی رشد یافته باشد.

 

وی بیان کرد:  بالاترین بعد عدالت آموزشی فرستادن معلم با کیفت به همه اقصی نقاط کشور حتی در دورترین روستاها است که از این موضوع متاسفانه خیلی دور هستیم و به امید روزی که همه‌ی دانش آموزان از معلم با کیفیت برخوردار باشند و توجه به جایگاه و منزلت معلم چه به لحاظ اجتماعی و معیشتی از مسائل مورد توجه معلمان است.

 

این معلم در خصوص چالش‌های معلمی گفت: وجود دانش آموزان بی‌انگیزه در کلاس‌های درس، کمبود امکانات آموزشی، شلوغ بودن کلاس‌های درس بعضا انتظارات والدین می‌تواند چالش‌هایی را برای معلم ایجاد کند.

 

وی با بیان اینکه رسالت معلم تربیت انسان‌های رشد یافته در همه‌ی جنبه‌ها است، اظهار کرد: شاه کلید موفقیت معلمان داشتن اخلاق انسانی و اسلامی و ارتباط خوب با دانش آموز است. 

 

رضایی با بیان اینکه تمامی کلاس‌های درس پر از خاطره هستند، گفت: بهترین خاطره این است که در طول چند سال تدریس بالای چند هزار دانش آموز هنوز ارتباط با آن‌ها را دارم.

 

معلم مهم‌ترین عامل ایجاد تغییر در رفتارها و یادگیری 

تقی احسانی دبیر بازنشسته آموزش و پرورش لرستان نیز در خصوص معلم بیان کرد: مقام و منزلت جایگاه معلم زمانی اهمیت پیدا خواهد کرد،که بتواند شأن هدایت به کمال و انسانی بودن را در وجود خود محقق سازد و راهنمای انسان‌ها برای رسیدن به هدف ایده‌ال و متعال شدن باشد. 

 

وی بیان کرد: معلم مهم‌ترین عامل ایجاد تغییر در رفتارها و یادگیری برای زندگی بهتر انسان‌ است. 

 

احسانی با بیان اینکه معلمی شغل نیست بلکه عشقی است بر مدار ارزش‌های انسان وآگاهی بخشیدن انسان به، شناخت خود، خلقت و خلق ناشناخته‌ها و رسیدن به خالق حقیقی، گفت: با ۳۱ سال تدریس در مدارس بازنشسته شدم اما با بازنشسته شدن دست از کار تعلیم نکشیده‌ام.

 

این دبیر بازنشسته آموزش و پرورش افزود: رسالت معلمی ایجاد تغییر در زندگی کودکان برای آینده بزرگسالی آن‌ها است، رسالت معلمی پیشگام بودن و آموختن راه زندگی است بنابراین داشتن مهارت و ویژگی‌های منحصر بفرد را می‌طلبد تا درمسیر درستی قدم برداشت و در حقیقت معلم تربیت نسل آینده ساز جامعه را عهده دار است.

 

احسانی گفت: امروزه با تغییر محتواها و عدم آموزش جدید نسبت به محتوا یک چالش عظیمی در مدارس و در نحوه تدریس وجود دارد و مشکلات معیشت معلم، اجازه ارتقاءدادن بار علمی او نمی‌شود.

 

معلمان الگوی مناسبی از اخلاق اسلامی و رفتارهای اجتماعی باشند

 

علی نصیری نیز می‌گوید: به همان نسبت که گرمای وجود پدر و مادر برای خانواده ضروری است و فقدان آن‌ها خانواده را به نوعی با سردی روبرو می‌کند، وجود معلم هم برای جامعه ضروری است و باعث استحکام روابط اجتماعی و فرهنگ سازی و بارور کردن فکر، اندیشه و علم جوانان می‌شود.

 

وی ادامه داد: برای اغلب معلمان، افتخاری بالاتر از این نیست که معلم واقعی باشند و نه تنها دانش‌آموزان را در تعلیم و تحصیل راهنما باشند بلکه برای آن‌ها الگوی مناسبی از اخلاق اسلامی و رفتارهای اجتماعی باشند.

 

نصیری اضافه کرد: برای معلم هیچ لذتی بالاتر از این نیست که دانش آموزان با عشق و علاقه به کلاس درس بیایند و از حضور در کلاس بیشترین بهره علمی و تربیتی را داشته باشند؛ لذا همواره تلاش کردم کلاس درس، محیطی باشد که دانش آموزانم با میل و رغبت در آن حاضر شوند و از حضور در فضای آموزش خسته و دل زده نباشند.

 

وی بیان کرد: بالطبع با توجه به تغییر شرایط جوامع، به سمت فناورانه محور بودن و حضور پر رنگ تکنولوژی در همه شئون زندگی به خصوص آموزش، معلم نیز باید به این سلاح علمی مجهز بوده و از آن‌ها در جهت آموزش کارآمد استفاده کند.

 

نصیری یادآور شد: اگر تا سه دهه قبل، ابزارهای آموزش در تخته سیاه، گچ، کتاب خلاصه می‌شد اما امروزه ابزارهای آموزش آنقدر تنوع یافته است که به تعداد کشورها و جوامع، تنوع آموزشی وجود دارد و لازم است تا در وهله اول نظام آموزشی و سپس معلمین به ابزارهای به روز و کارآمد مجهز باشند تا در این شتاب تکنولوژی، از قافله آموزش و پرورش نسل جوان عقب نمانیم.

 

وی اظهار کرد: باید به این نکته مهم نیز توجه داشته باشیم اگر بخواهیم آموزش، مفید و مؤثر واقع شود نباید از ایجاد روابط عاطفی سالم با دانش‌آموزان خود غفلت کنیم. به عبارتی به این اصل تربیتی آموزشی توجه داشته باشیم " درس معلم ار بود زمزمه ی محبتی / جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را".

 

این معلم با بیان اینکه ارتباط بین معلمین با دانش‌آموزان یک ارتباط دو طرفه است، گفت: شاید لازم باشد تا قبل از اینکه معلم ارتباط بهتری با دانش آموز برقرار کند، شرایطی را فراهم بیاورد که دانش‌آموزان تلاش کنند احساس و ارتباط بهتری با معلم داشته باشند. آن وقت است که فضا برای ایجاد ارتباط بهتر از طرف معلم فراهم می‌شود.

 

وی تاکید کرد: باید فضاهای آموزشی ما از فضاهای خشک و بی روح به فضاهایی سرشار از انرژی و خلاقیت تغییر کنند و به جای اینکه معلم متکلم وحده باشد و بخواهد کلاس را به تنهایی و با یکنواختی اداره کند، دانش‌آموزان را در هدف‌های آموزشی خود مشارکت دهد و از هوش، استعداد و انرژی آن‌ها به طور مؤثر بهره بجوید.

 

نصیری بیان کرد: برای معلم موفق ویژگی‌های بسیاری می‌توان برشمرد ولی به نظرم اولین و مهمترین ویژگی یک معلم موفق، عشق و علاقه به هنر تدریس و حضور در فضاهای آموزشی و ایجاد ارتباط مفید و مؤثر با دانش‌آموزان است.

 

وی اضافه کرد: معلمی موفق است که از میان متون خشک و بی‌روح، بهترین درس‌های زندگی را به دانش‌آموزان بیاموزد و بی‌آنکه دانش‌آموزان احساس کنند، فضای تربیتی کلاس‌ها را بر فضای علمی آن ارجح بداند و دانش‌آموزان را به سمت موفقیت در تمامی شئونات زندگی هدایت کرده و سوق دهد.

 

این معلم یادآور شد: علی‌رغم تمامی بیانات بزرگان در طول این چهار دهه بعد از انقلاب که سفارش به تقدم تربیت بر تعلیم شده است، متأسفانه فضای مدارس ما بیشتر به سمت مسائل علمی و آموزشی، سنگینی می‌کند تا به سمت زمینه‌های تربیتی و پرورشی؛ نمونه بارز آن را می‌توان در هزینه‌های سنگینی که برخی خانواده‌ها برای قبولی فرزندان خود در پایه‌های تحصیلی و کنکور متحمل می‌شوند جستجو کرد.

 

معلمان، ارزشمندترین سرمایه های اجتماعی کشور

یونس بهاروند ایرانیا سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان نیز گفت: دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت عالمی نستوه، دانشمندی فرزانه و معلّمی متفکر است که در رشد و توسعه ی تعلیم و تعلم تأثیری بی‌بدیل داشت و در طول عمر با برکت خویش همواره یاری گر و راهنمای جریان پیروزی انقلاب اسلامی بود.

 

وی افزود: معلّمان قافله‌سالاران کاروان روشنگری‌اند که با مجاهدت خود، تمدن را معماری و جامعه را باغبانی می‌کنند.

 

بهاروند اضافه کرد: تعلیم و تربیت، مأموریتی است که خداوند به پیامبران خود سپرده و اشتغال به معلّمی، عالی‌ترین کوشش برای تشبه به اولیای خداوند است.

 

این مسئول گفت: رشد و شکوفایی علمی و فرهنگی هر جامعه‌ای مرهون تلاش و کوشش معلّمانی است که همواره با فداکاری های خود در راه بالندگی جامعه در تلاشند.

 

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان  یادآور شد: رسالت خطیر پرورش و تربیت انسان‌های پایبند به ارزش های اسلامی و الهی، اخلاق مدار، دیندار، خلاق و فکور دستاورد تلاش معلّمانی است که به عنوان یکی از ارزشمندترین سرمایه های اجتماعی کشور با تمام همت و اعتقاد خویش در دستگاه عظیم آموزش و پرورش درتلاشند.

 

روز معلم بهانه‌ای است تا به جهت تشکر و پاسداشت زحمات آن‌ها، این روز گرامی داشته شود، البته تنها ۱۲ اردیبهشت روز معلم نیست، هر روز باید قدردان زحمات این قشر باشیم.

گزارش از آرزو جافری

انتهای پیام

وزیر کشور گفت:پروژه راه آهن دورود- خرم آباد در ۱۲ نقطه کارگاه فعال دارد.
 

به گزارش نسیم افلاک ،احمد وحیدی اظهار کرد:پروژه راه آهن دورود- خرم آباد از مطالبات مهم مردم بوده و بخشی از کار آن انجام شده است.

وی با اشاره به این که توفیقی حاصل شد که در خدمت مردم لرستان باشیم و از چند پروژه بازدید کنیم، افزود: پل روگذر یکی از مطالبات مهم مردم بوده و بار زیادی از ترافیک منطقه را رفع می کند.

وزیر کشور ادامه داد: این پروژه ازنظر سرعت بسیار خوب بوده و تقریبا در نصف زمان پیش بینی شده رو به اتمام است و پیمانکار قول داده تا پایان سال به اتمام برسد.

وی افزود: علاوه بر این دو پروژه ی شهری دیگر برای رفع گره های ترافیکی پیش بینی شده که به نوبت رسیدگی خواهند شد.

وزیر کشور اظهار کرد: همچنین در حاشیه بازدید از پروژه پل روگذر، گزارشی از دیگر پروژه های عمرانی نیز ارائه شد از جمله بیمارستان های در دست احداث در استان که با تکمیل آنها ۱۱۰۰ تخت به ۲۵۰۰ تخت قبلی در استان اضافه می شود که ظرفیت خوبی برای استان خواهد بود.

وحیدی گفت: این پروژه های بیمارستانی بین ۵۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و روند پیشرفت خوبی دارند.

وی ابراز کرد: پروژه هایی مانند پل روگذر خرم آباد و راه آهن باعث فعال شدن کارخانه های دیگر مانند ماشین سازی لرستان شده اند که چند صد نفر اشتغال ایجاد کرده اند.

وزیر کشور به ساختمان از قبل مانده استانداری لرستان به عنوان یکی دیگر از پروژه های بازدید شده اشاره کرد و ادامه داد: این پروژه به دلیل نبود اعتبارات مورد نیاز تعطیل است، این پروژه هم برای مردم و هم برای جابجایی مجموعه استانداری بسیار مهم است.

وحیدی تصریح کرد: با صحبت هایی که با استاندار لرستان انجام دادیم راه حلی برای شروع مجدد این پروژه در نظر گرفتیم.

وی عنوان کرد: با پیگیری های لازم امید داریم این پروژه آغاز و در زمان مناسب به اتمام برسد.

دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در ادامه سفرهای استانی خود به لرستان سفر کرد.
 

به گزارش نسیم افلاک، مهدی رمضانی روز سه‌شنبه در ادامه سفرهای استانی خود وارد خرم‌آباد شد و مورد استقبال معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان و معاون این اداره کل قرار گرفت.

این سفر با هدف دیدار با کتابداران و بازدید از کتابخانه‌های عمومی این استان انجام شده است.

دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و استاندار لرستان، دیدار با خانواده شهدا و نشست با کتابداران از جمله برنامه‌های سفر یک روزه دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به لرستان است.

پنجمین دوره انتخابات نظام دامپزشکی لرستان امروز جمعه ۲۹ دی همزمان با سراسر کشور در خرم آباد برگزارشد.
 

به گزارش نسیم افلاک، رئیس هیئت نظارت بر پنجمین دوره از انتخابات نظام پزشکی لرستان با بیان اینکه ۲۰ نفر از نامزد‌ها در این دوره به رقابت می‌پردازند، اظهار داشت: این افراد دامپزشکان دکترای تخصصی،کارشناسان دامپزشکی و اعضای فعال نظام دامپزشکی هستند.

 

جواد گودرزی هدف از برگزاری انتخابات را تشکیل نظام دامپزشکی لرستان دانست و افزود: در این انتخابات هشت نفر اعضای اصلی و یک نفر علی البدل است.

وی وظایف اعضا را نظارت بر صدور پروانه برای داروخانه‌ها، درمانگاه‌ها، مراکز مایه کوبی، مرغداری‌ها و دامداری‌ها عنوان کرد.

 

مصطفی زبردست،مدیرکل دامپزشکی لرستان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات شورای نظام دامپزشکی استان بازدید کرد و رأی خود را به صندوق انداخت.

وی،ضمن تشکر از عوامل اجرایی و نظارتی پنجمین دوره انتخابات شورای نظام دامپزشکی استان، روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات را بسیار مناسب اعلام کرد و افزود: با توجه به پتانسیلی که از نظر فنی و پرسنلی در شورای نظام دامپزشکی استان لرستان وجود دارد امیدوارم با شروع به فعالیت اعضای شورای نظام دامپزشکی بیش از گذشته در امر خدمت رسانی به بهره برداران و همکاران موفق باشند.

با برگزاری انتخابات هیات مدیره و بازرس نظام صنفی رایانه‌ای لرستان، "سینا حیدری" به اتفاق آرا به‌عنوان رئیس هیئت مدیره نظام صنفی رایانه‌ای لرستان انتخاب شد.

مسئول بسیج رسانه سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان از برگزاری هفتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در استان خبر داد.

به گزارش نسیم افلاک ،رضا مریدی اصل در جمع خبرنگاران بیان کرد: فراخوان هفتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر لرستان از سوی سازمان بسیج رسانه استان در قالب‌های گزارش، مصاحبه، یادداشت، سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، عکس، کلیپ گزارش ویدئویی، مستند و پادکست با محورهای جهاد تبیین(جریان شناسی)، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیب‌های اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه اقدام، مکتب شهید سلیمانی، امید و نشاط آفرینی، بیانیه گام دوم انقلاب، خانواده و جامعه، فرزندآوری، سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی اعلام شد.

وی ادامه داد: علاقه‌مندان جهت شرکت در جشنواره ابوذر می‌توانند آثار خود را از هم‌اکنون تا ۱۵ دی‌ماه سال‌ جاری در پایگاه اطلاع‌رسانی بسیج رسانه به آدرس http://basijrasaneh.ir/form/aboozar-lorestan بارگذاری کنند.

این مسئول گفت: آثار ارسالی باید در بازه زمانی ۱۵ دی‎ماه ۱۴۰۱ تا ۱۵ دی‎ماه سال‌ جاری منتشر شده باشد.

مسئول بسیج رسانه سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان یادآور شد: آثار تولیدی شرکت‌کنندگان حتماً باید در یکی از رسانه‌های مکتوب، مجازی، دیداری یا شنیداری دارای مجوز و یا رسانه ملی منتشر شده باشد.

وی اضافه کرد: هر فرد مجاز به ارسال حداکثر چهار اثر در هر قالب خواهد بود. عکس‌های ارسالی به‌صورت اصل با فرمت jpg یا به صورت zip  بارگذاری شود. شرکت برای تمامی فعالان در حوزه رسانه و فضای مجازی آزاد است.

مریدی اصل افزود: علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره در صورت داشتن هرگونه سؤال می‌توانند صبح‌ها از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳ با دبیرخانه جشنواره با شماره ۳۳۲۲۶۲۷۰ با پیش‌شماره ۰۶۶ تماس بگیرند.

وی با اشاره به هدایای نفرات برتر جشنواره رسانه‌ای ابوذر، گفت: نفرات اول ۱۵ میلیون ریال، نفرات دوم ده میلیون ریال، نفرات سوم پنج میلیون ریال و از نفرات شایسته تقدیر و سه میلیون ریال هدیه دریافت خواهند کرد.

مسئول بسیج رسانه سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان افزود: آثاری که رتبه اول کشوری را کسب کنند علاوه بر هدیه کشوری از طرف بسیج رسانه استان به زیارت عتبات عالیات فرستاده خواهند شد.

استاندار لرستان،گفت:توافقات نهایی آزادسازی حریم قلعه «فلک‌الافلاک» با سپاه انجام شد.

به گزارش نسیم افلاک،فرهاد زیویار ،در شورای اداری لرستان،اظهار کرد:طی جلسه‌ای که با حضور دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان توافقات نهایی آزادسازی حریم قلعه فلک‌الافلاک انجام شد.

وی در مورد جزئیات این توافق افزود:سال گذشته جلسات متعددی با حضور مسئولین کشوری در تهران برگزار شد که بنا بود تا پایان آذرماه سال گذشته ۱۷۲ میلیارد تومان برای خروج کامل سپاه از حریم قلعه در اختیار این مجموعه قرار گیرد.

استاندار لرستان ادامه داد:این انتقال مالی به دلایلی میسر نشد؛اما طی مذاکراتی که صبح امروز انجام شد،برای پرداخت این اعتبار و ارزش‌ افزوده آن به سپاه حضرت ابوالفضل (ع) آزادسازی نهایی شود.

زیویار گفت:حدود ۲۲ میلیارد از این اعتبار از محل اعتبارات استانی تأمین خواهد شد.

وی افزود:مابقی آن که ۱۵۰ میلیارد تومان است طی مکاتبات انجام شده توسط رئیس سازمان برنامه‌ریزی و بودجه تأمین و پرداخت خواهد شد.

استاندار لرستان همچنین در خصوص ارزش‌افزوده پرداختی به سپاه نیز عنوان کرد:در این مورد نیز بر سر مبلغ توافق شده و پرداخت خواهد شد.

زیویار تأکید کرد:بر اساس این توافق هر زمان ۱۷۲ میلیارد تومان در اختیار سپاه حضرت ابوالفضل (ع) قرار گیرد ظرف یک سال بعد از آن به‌صورت کامل حریم قلعه با حفظ ارزش‌های تاریخی و فرهنگی خود آزاد خواهد شد.

وی همچنین به خدمات قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و توافقات انجام شده برای اجرای عملیات ساخت به‌ویژه در مناطق روستایی و محروم اشاره کرد و گفت:این قرارگاه یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است.

استاندار لرستان،گفت:امروز به یمن سلسله جلساتی که با حضور کارگروه‌ های تخصصی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در استان برگزار شد،در مورد ساخت مسکن،راه،آب و نهایتاً ایجاد درآمد و اشتغال در مناطق محروم استان توافقاتی انجام شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان بر انجام پژوهش‌ها براساس اولویت‌ها و نیاز استان و در راستای توسعه  تحقق اشتغال دانش‌بنیان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک،  سمانه حسن‌پور در دیدار با سرپرست پارک علم و فناوری لرستان که در محل پارک استان برگزار شد، با تاکید بر اهمیت نقش پارک علم و فناوری در تحقق اشتغال دانش‌بنیان گفت: نیاز است که پژوهش‌هایی که با اعتبارات استانی انجام می‌شوند، در قالب طرح‌های کلان مورد نیاز استان باشند.

وی تصریح کرد: این پژوهش‌ها براساس اولویت‌ها و نیاز لرستان  و در راستای توسعه  تحقق اشتغال دانش بنیان برنامه‌ریزی شوند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان خاطرنشان کرد: در این راستا سازمان مدیریت راهکار قانونی جهت تجمیع اعتبارات پژوهشی دستگاه‌های اجرایی و عملیاتی کردن پروژه های پژوهشی و فناوری مهم استان را پیگیری خواهد کرد.

در ادامه این دیدار فرهاد نامداری، سرپرست پارک علم و فناوری لرستان با اشاره به ضرورت پیوند موثر بین دستگاه‌های اجرایی و مراکز علمی و فناوری، گفت: برای توسعه لرستان لازم است اعتبارات پژوهشی دستگاه های اجرایی استان تجمیع و بر روی طرح‌های کلان متمرکز شوند.

وی به وجود ظرفیت‌های موجود در واحدهای فناور، اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برجسته علمی در استان، اشاره کرد و یادآور شد: برای اجرای طرح‌های مورد نیاز استان توسط پارک علم و فناوری آمادگی لازم برای همکاری وجود دارد.

انتهای پیام

استاندار لرستان بر لزوم تأمین منابع مالی طرح‌های پیشران اقتصادی استان تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، فرهاد زیویار، در خصوص دیدار با معاون صندوق توسعه ملی اظهار کرد: لرستان ظرفیت‌های مهمی در زمینه‌های مختلف دارد که فعال کردن آن‌ها نقش مهمی در توسعه استان و رونق اقتصادی به دنبال خواهد داشت.

 زیویار عنوان کرد: در دیدار با دکتر صالح گزارشی از ظرفیت‌های استان و معرفی آن‌ها به صندوق توسعه ملی در زمینه طرح‌های پیشران اقتصادی با هدف جلب مشارکت و تأمین مالی این طرح‌ها ارائه شد.

وی تصریح کرد: اهمیت توجه به طرح‌های پیشران اقتصادی استان از حلقه‌های مفقوده توسعه اقتصادی لرستان است که در این دیدار موضوع تمرکز بر این طرح‌ها مورد تأکید قرار گرفت.

استاندار لرستان با اشاره به ضرورت پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور به استان، افزود: راه‌اندازی و آغاز فعالیت طرح‌های پیشران اقتصادی در استان تأثیر بسزایی در توسعه استان، ارزش افزوده و همچنین ایجاد اشتغال پایدار دارد.

زیویار با مثبت ارزیابی کردن دیدار با دکتر صالح، گفت: پس از بحث و بررسی موارد ذکر شده، معاون صندوق توسعه ملی ضمن استقبال از طرح‌های معرفی شده، با تأمین اعتبار بخشی از این طرح‌ها موافقت کرد.

انتهای پیام

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از اتمام عملیات بهسازی جاده دسترسی به تنگه گردشگری شیرز در شهرستان کوهدشت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، عطا حسن‌پور اظهار کرد:  عملیات بهسازی جاده دسترسی به تنگه گردشگری شیرز به منظور  دسترسی گردشگران به این تنگه زیبا و رفع نقاط حادثه‌خیز انجام شد.  

وی تاکید کرد:  ژئو پارک شیرز به عنوان ظرفیتی بی‌بدیل و خدادادی نقش مهمی در رونق اقتصاد گردشگری لرستان دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان خاطرنشان کرد: تنگه شگفت‌انگیز و زیبای شیرِز در ۲۶ آذرماه ۱۳۹۳ در فهرست میراث طبیعی ایران، به شماره‌ ۲۱۵ و با نام «ژئوسایت ملی» ثبت شده است.

انتهای پیام

فرمانده انتظامی کوهدشت از کشف ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، علی امانی اظهار کرد: با تداوم برنامه‌ریزی پلیس در برخورد با قاچاق کالا و حمایت از تولیدات داخلی، مأموران انتظامی کوهدشت در سه راهی زانوگه حین کنترل خودروهای عبوری به دو دستگاه خودرو مشکوک و آن‌ها را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از این خودروها مقادیری انواع کالای قاچاق شامل قطعات یدکی خودرو، سیگار و داروهای دامپزشکی فاقد مجوز کشف شد.

امانی گفت: کارشناسان ارزش محموله‌های کشف شده را دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند و دو نفر دستگیر در این رابطه دستگیر و همراه پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

فرمانده انتظامی کوهدشت بیان کرد: مبارزه با قاچاق کالا یکی از مأموریت‌های اصلی پلیس است و کارکنان انتظامی با قاطعیت با این پدیده شوم بصورت جدی مقابله خواهند کرد.

انتهای پیام

نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: ضعف زیرساخت‌ها در حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای باعث چندین برابر شدن خسارات سیل شد.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، محمد خدابخشی ضمن تقدیر و تشکر از وزیر کشور، مسئولین ستاد بحران، استانداری، هلال‌احمر و همه کسانی که در سیل الیگودرز کمک کرده‌اند، اظهار کرد: عمده‌ترین مشکل در شهرستان الیگودرز ضعف زیرساخت‌ها در حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بوده که باعث شده تا خسارت‌های سیل چندین برابر شود.

وی تصریح کرد: از رئیس‌جمهور، وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان امور استخدامی درخواست دارم تا هرچه سریع‌تر مصوبه سفر رئیس‌جمهور به استان لرستان در خصوص ارتقای اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان الیگودرز را اجرایی کنند.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس خاطرنشان کرد: از وزرای جهاد کشاورزی، نیرو، راه و شهرسازی و تمام دستگاه‌های خدمت رسان درخواست دارم شخصاً و یا با اعزام نمایندگانی به محل وقوع سیل در شهرستان الیگودرز اقدامات لازم در خصوص جبران خسارت‌های وارده به زیرساخت‌ها را انجام دهند.

انتهای پیام