رئیس دانشگاه لرستان گفت: بکی از سیاست‌های وزارت علوم برای جذب دانشجوی خارجی براساس برنامه‌های راهبردی این است که ۲۰ درصد دانشجویان دانشگاه لرستان بین‌المللی باشد.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک،علی نظری در حاشیه نشست با خبرنگاران لرستان با تبریک روز روابط عمومی، اظهار کرد: یکی از مزایای دانشگاه لرستان فرصت‌های معالعاتی است که اعضای هیات علکی دانشگاه می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

وی اضافه کرد: در مجموع هفت نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان از این فرصت استفاده و به دانشگاه‌های مختلف خارجی اعزام شدند و برخی از آن پس از تمام شدن زمان این فرصت به دانشگاه بازگشتند.

رئیس دانشگاه لرستان در خصوص پرونده بورسیه اساتید دانشگاه لرستان، با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ پرونده اساتید مفتوح و معلق بود که همه آنها بررسی و تعین تکلیف شدند، تصریح کرد: این پرونده‌ها مربوط به ۱۰ سال گذشته بودند.

نظری گفت: دانشگاه لرستان رتبه یک دانشگاه‌ها را در فرآیندها کسب کرده است.

وی ادامه داد: یکی از ضعف‌های لرستان این است که آمارسازی انجام می‌شود و ضعف در ارائه گزارش‌ و آمارهاست.

رئیس دانشگاه لرستان افزود: با دانشگاه‌های مختلف داخل و خارج کشور تبادل علمی و تحقیقی داریم.

نظری با بیان اینکه یکی از سیاست‌های وزارت علوم برای جذب دانشجوی خارجی براساس برنامه‌های راهبردی این است که ۲۰ درصد دانشجویان دانشگاه لرستان بین‌المللی باشند، بیان کرد: از مجموع ۹۰۰۰ دانشجو در دانشگاه لرستان تنها ۶۰۰ نفر آنها دانشجویان بین المللی از کشورهای عراق، پاکستان، افغانستان و نیجریه است.

وی در خصوص تعداد دانشکده‌های دانشگاه لرستان گفت: هم‌اکنون دانشگاه دارای هشت دانشکده است و تلاش این است که تعداد آنها را به ۱۰ دانشکده برسانیم.

رئیس دانشگاه لرستان در ادامه گفت: سال گذشته در حالیکه ۱۳۸ هکتار از زمین‌های دانشگاه بدون موافقت هیات رئیسه برای مسکن ملی سند خورده بود با کمک رسانه‌ها، وزیر علوم و مدیریت ارشد استان موفق به توقف این کار شدیم اما هنوز سند به نام دانشگاه نشده و فرآیندهای قانونی آن در حال انجام است.

نظری تصریح کرد: حدود ۱۵ هکتار زمین از اراضی دانشگاه لرستان به ساخت مسکن برای اعضای هیات علمی اختصاص یافته است و در این قالب، ۸۵۰ واحد مسکونی برای اعضای هیات علمی این دانشگاه ساخته می‌شود. ‌

وی رشد ۱۳۸درصدی درآمدهای اقتصادی، افزایش دو برابری اعتبارات دانشگاه لرستان، ایجاد پژوهشکده گیاهان دارویی، افتتاح مرکز رشد و پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام دانشجویی را از دیگر اقدامات شاخص دانشگاه لرستان عنوان کرد.

انتهای پیام

قائم‌مقام انجمن خبرنگاری و روابط‌عمومی لرستان از برگزاری همایش تجلیل از روابط عمومی‌ های استان در روز ملی ارتباطات و روابط‌عمومی خبر داد.
 

به گزارش نسیم افلاک، مهدی زکی‌پور با اشاره به ۲۷ اردیبهشت ماه روز ملی ارتباطات و روابط‌عمومی، اظهار داشت: این روز فرصتی مغتنم برای تقدیر از این طلایه داران عرصه دانایی به پاس همت والای ایشان در جایگاه روابط عمومی ادارات و نهادها است.

وی ادامه داد:به همین منظور روز شنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه جاری همایش بزرگ تجلیل از روابط عمومی‌های استان به همت انجمن خبرنگاری و روابط‌عمومی و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری لرستان برگزار می‌شود.

قائم‌مقام انجمن خبرنگاری و روابط‌عمومی لرستان خاطر نشان کرد: این همایش با حضور مدیران و مسئولان ارشد استان برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان از چاپ کتاب «سنگ تراشان؛ محوطه‌ای از عصر آهن در پیشکوه لرستان» در بلژیک به دو زبان انگلیسی و فرانسوی خبر داد.
 

به گزارش نسیم افلاک، عطا حسن پور در حاشیه مراسم نکوداشت روز خرم‌آباد اظهار کرد: کتاب سنگ تراشان؛ محوطه‌ای از عصر آهن در پیشکوه لرستان، مربوط به آخرین کاوش‌های باستان‌شناسی در شهرستان خرم‌آباد است.

وی تصریح کرد: سنگ‌تراشان بزرگترین‌ترین معبد مفرغی جهان است و کتاب آن توسط بنیاد معروف «اکتا ایرانیکا»، به دو زبان انگلیسی و فرانسوی به چاپ رسیده است.

حسن پور بیان کرد: این کتاب هم به شکل فیزیکی و هم پی دی اف آن در کتابخانه میراث موجود است‌.

بنا به این گزارش، کتاب «سنگ‌تراشان؛ محوطه‌ای از عصر آهن در پیشکوه لرستان» اثر عطا حسن‌پور، مدیرکل میراث فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری لرستان، در بلژیک به دو زبان انگلیسی و فرانسوی رونمایی شد

جشنواره فرهنگی هنری «ریحانه» در لرستان برگزار می‌شود.
 

به گزارش نسیم افلاک، جشنواره فرهنگی هنری«ریحانه» طی دو بخش پویش و مسابقه در استان برگزار می‌شود.

پویش”حجاب من” این جشنواره برای دختران زیر ۱۲ سال در قالب نقاشی و مسابقه”مثل فاطمه معصومه(س) در دو سطح دختران ۱۲ تا ۱۸ سال و ۱۸ سال به بالا برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود که موضوعات مسابقه شامل روایت موفقیت و رشد دختران ایران در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، نقش آفرینی علمی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بانوان بر مبنای الگوی سوم زن مسلمان، جایگاه دختران در تمدن نوین اسلامی، دستاوردهای جمهوری اسلامی برای بانوان، الگوی سوم زن مسلمان، عفاف و حجاب و فرزندآوری است.

همچنین قالب‌های آثار شامل پوستر، تصویرسازی، داستان کوتاه، گرافیک متحرک، نقاشی رنگ و روغن، پادکست، شعر، هنرهای بومی و صنایع دستی، انیمیشن، کلیپ و نمایشنامه است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در این جشنواره از تاریخ ۲۱ اردیبهشت لغایت ۱۰ خرداد جاری با مراجعه به آی‌دی پویش @fh_moradi و آی‌دی مسابقه @wafa69 در پیام‌رسان ایتا ثبت نام خود را نهایی کنند.

سه اثر نمایشی از لرستان به مرحله کشوری جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان راه یافت.
 

به گزارش نسیم افلاک،مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان شامگاه ۲۲ اردیبهشت ماه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودک و نوجوان به صورت سراسری در حال برگزاری است که مرحله استانی آن در لرستان با رقابت ۸ گروه نمایشی شامل چهارگروه نمایشی کانونی و چهارگروه نمایشی آزاد برگزار شد و با معرفی سه اثر برگزیده نمایشی( جنگ بی نهایت به کارگردانی سمیه یوسفوند از الشتر، چرخ خیاطی به کارگردانی سیدحسام الدین شریعتی از بروجرد و طعم خوش نیش به کارگردانی معصومه گودرزی از بروجرد) به کار خود پایان بخشید تا برگزیدگان در بخش کشوری به رقابت با سایر منتخبین بپردازند.

پخش کلیپ از بیانات رهبر معظم انقلاب در رابطه با اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و هنری، اجرای نمایش، سخنرانی رضا داوری مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان، سخنرانی یونس بهاروندایرانیا سرپرست آموزش و پرورش لرستان، ارائه گزارش توسط علی‌رضا آقایی ناظراین جشنواره، قرائت بیانیه هیئت داوران جشنواره توسط فرزاد زیدی‌نژاد و تجلیل از داوران و ناظر جشنواره و تجلیل از گروه‌های نمایشی برگزیده از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

لازم به ذکر است، داوری این جشنواره را فرزاد زیدی‌نژاد، مژگان فرضی‌پور، مسلم صالحی، علی‌رضا آقایی برعهده داشتند.

با همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان تفاهم نامه حمايت از فعاليت هاي ادبي و نشر آثار اعضاي انجمن قلم ايران در استان منعقد شد.
 

به گزارش نسیم افلاک، تفاهم‌نامه حمایت از فعالیت‌های ادبی و نشر آثار اعضای انجمن قلم ایران در لرستان بین اداره کل فرهنگ ارشاد اسلامی استان و رئیس شعبه انجمن قلم ایران در لرستان منعقد شد.

تشکیل بانک اطلاعاتی نویسندگان استان توسط انجمن، برگزاری دوره های آموزشی مبانی خاطره نویسی و تاریخ شفاهی دفاع مقدس، تشکیل شورای کارشناسی آثار نویسندگان به دبیری رییس انجمن، برگزاری جلسات نقد و بررسی کتب، تجلیل از چهر هایی که در سطح کشور و استان در زمینه ادبیات حائز رتبه می شوند؛ از جمله اقدامات ذیل این قرارداد است.

همچنین در این قرارداد بر تشکیل بانک سوژه،ایده و طرح های ادبی، برگزاری نشست مشترک با فعالان ادبیات پایداری کشورهای فارسی زبان، راه اندازی سایت تخصصی و جامع ادبیات استان لرستان و برگزاری شب شعر به مناسبت های مختلف به صورت متمرکز و با حضور تمام اعضاء تاکید شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: برای رفع موانع ثبت جهانی دره خرم‌آباد همکاری بین بخشی و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی نیاز است.

به گزارش نسیم افلاک،عطا حسن پور  در جریان بازدید مشترک میراث فرهنگی و شهردار خرم‌آباد از غار کنجی و پناهگاه صخره ای گرارجنه اظهار کرد: با همکاری بین بخشی و همراهی کمیته راهبردی ثبت جهانی می توان تا قبل از حضور ارزیاب یونسکو در خرم آباد؛ زمینه رفع مشکلات و موانع را فراهم کرد.

او افزود: شهرداری خرم آباد بخش مهمی از این مشکلات را می تواند رفع کند که با همراهی شهردار خرم آباد و تلاش در راستای این مهم، می توانیم زمینه ثبت جهانی را با حضور ارزیاب یونسکو فراهم کنیم.

او اضافه کرد: ثبت جهانی دره خرم آباد می تواند یک اتفاق مهم در تاریخ گردشگری لرستان و کشور محسوب شود و از این رو باید با همکاری بین بخشی، زمینه این اتفاق مهم را در لرستان و خرم آباد ایجاد کنیم.

او تصریح کرد: ارزیابان یونسکو در آینده نزدیک برای بررسی شاخصه های ثبت جهانی به خرم آباد سفر می کنند و تا آن زمان باید مشکلات و موانع ثبت جهانی رفع شود.

در این دیدار، داریوش بارانی شهردار خرم آباد و اسفندیار علیزاده مدیر عامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری خرم‌آباد حضور داشتند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بر ضرورت توجه به حوزه فرهنگ و هنر به عنوان یکی از بخش‌های تاثیرگذار در توسعه استان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، اعظم روانشاد روز چهارشنبه در اختتامیه جشنواره رسانه‌ای بر بلندای حضور با اشاره به اینکه مساله اقتصاد ضرورت نخست لرستان است، افزود: لازم است فرهنگ و هنر در کنار بخش صنعت، گردشگری، کشاورزی به عنوان بخش‌های مهم توسعه استان نیز مورد توجه قرار بگیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به اینکه جامعه رسانه لرستان علی‌رغم وجود مشکلات فراوان  دوشادوش دولت در بحث مطالبه گری در خط مقدم جبهه اطلاع‌رسانی گام برمی‌دارند افزود: مشکلات خانواده رسانه لرستان با بسیاری از استان‌های کشور متفاوت است.

وی با بیان اینکه در استان‌هایی که که از لحاظ اقتصادی بخش خصوصی و نهادهای غیر دولتی فعالی دارند اصحاب رسانه حمایت  بیشتری می‌شوندو از یک پشتوانه قوی برخوردارند افزود: بسیاری از مشکلات اهالی رسانه از سوی بخش‌های غیر دولتی و زیرساخت‌های اقتصادی حل و فصل می‌شوند، اما در لرستان با وجود ظرفیت‌های کمی و کیفی که این قشر عظیم در استان دارند به خاطر نبود بخش غیر دولتی و زیرساخت‌های اقتصادی دچار یک ضعف عمده در حوزه پشتوانه مالی هستند به همین خاطر رسانه‌های ما با مسائل متعددی دست و پنجه نرم می‌کنند.

روانشاد رعایت نکردن قانون «میم الف» از سوی ادارات را از دیگر چالش‌های اصحاب رسانه در لرستان عنوان کرد، و افزود: انتظار داریم که استاندار ادارات را موظف به رعایت قانون «میم الف» کند تا بلکه رسانه‌ها از پشتوانه مالی و اقتصادی بهره‌مند شوند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به جشنواره «بر بلندای حضور» اشاره کرد و گفت: پس از انتشار فراخوان جشنواره در دی ماه با محوریت انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری و حماسه حضور، ۴۵۰ اثر از ۷۳ رسانه به دبیر خانه جشنواره ارسال شد که از۵۰ نفر از اصحاب رسانه که به تولید اثر در این جشنواره پرداختند از سوی شورای اطلاع‌رسانی استان تقدیر به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام

استاندار لرستان با اشاره به اینکه مأموریت ما جز پیشرفت و توسعه همه‌جانبه در استان چیز دیگری نیست، افزود: رسانه‌ها در فراهم کردن بستر سرمایه‌گذاری در استان نقش دارند و می‌توانند مردم را به مشارکت دعوت کنند.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، ابوطالب شفقت شامگاه چهارشنبه در آیین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای "بر بلندای حضور" با اشاره به اینکه انتظار من از اصحاب رسانه ایجاد وحدت و یکپارچگی در جامعه است، افزود: دین مبین اسلام نیز بر وحدت و یکپارچگی تاکید کرده است.

شفقت با اشاره به اینکه انتظار می‌رود رسانه‌ها مردم و شخصیت‌های سیاسی و بزرگان فعال جامعه را به وحدت دعوت کنند و نگارش اهالی رسانه وحدت‌گرا و یکپارچه باشد، افزود: این اصل و اساس کمک به توسعه و پیشرفت جامعه است.

استاندار لرستان با تاکید بر تقویت رویکرد وحدت و یکپارچگی در لرستان گفت: اگر با این رویکرد در استان تلاش کنیم سرمایه‌گذاران لرستانی خارج از استان به استان برمی‌گردند و علاوه بر این سرمایه‌گذاران دیگر هم با فراغ بال در استان حضور پیدا می‌کنند و امنیت سرمایه‌گذاری در استان ایجاد خواهد شد.

شفقت ایجاد وحدت را برای افزایش نظارت‌ها موثر دانست و افزود: نظارت برخلاف تفرقه افکنی است و قطعا نظارت برای رشد و تعالی و جلوگیری از انحراف است.

استاندار لرستان رویکرد نظارتی را بر مبنای هدایت، راهبری، کمک و مشاوره دانست و افزود: اصحاب رسانه می‌توانند مردم را به مشارکت دعوت کنند.

وی با اشاره به اینکه مردم لرستان با مهربانی خود مشقت را برای «شفقت» آسان می‌کنند، افزود: من به مهربانی مردم اطمینان دارم و مأموریت ما جز پیشرفت و توسعه همه‌جانبه در استان چیز دیگری نیست.

شفقت با اشاره به تصویب روز لرستان در اول خرداد ماه، گفت: با پیگیری مسئولان به ویژه آقای زیویار استاندار سابق روز اول خرداد، روز  عملیات حاج‌عمران و شهدای آن به نام روز لرستان تصویب شده است.

وی درباره مطالبات رسانه‌ها در خصوص قانون «م الف» بیان کرد: قانون «م الف» بر اساس ضوابط و قانون اعمال شود این موضوع در شورای برنامه ریزی و توسعه مطرح می‌شود.

انتهای پیام

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان گفت: ۲۵۰۰ نفر از مردم ولایت مدار لرستان در سالروز رحلت به امام خمینی(ره) به مرقد مطهر اعزام می‌شوند.

به گزارش نسیم افلاک ،حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا غلامی امروز، ۱۲ اردیبهشت ماه، در جلسه ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) لرستان که در بیت نماینده ولی‌فقیه در لرستان برگزار شد، با اشاره به اعزام ۲۵۰۰ نفر از مردم ولایت مدار لرستان به مرقد مطهر امام خمینی(ره) در سالروز رحلت ایشان، اظهار کرد:  ۱۵۷ برنامه شاخص از جمله گرامیداشت و مراسم در سطح شهرستان‌ها، بخش‌ها، حوزه‌های علمیه، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، کانون‌های فکری و پرورش کودکان و نوجوانان و ... در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: برپایی ختم قرآن در سطح استان و همچنین برپایی موکب‌ها در مسیر برپایی مراسم، با هدف آشنایی جوانان و نوجوانان با رویکردهای امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری از دیگر برنامه ها است.

غلامی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) از جنس انبیا بود، جمله‌ای بهتر از این برای توصیف ایشان نمی‌توان گفت.

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان گفت: یکی از پیشنهادات ما برپایی کارگاه‌های آموزشی، پژوهشی، تبلیغی و تبیین با محوریت ائمه جمعه و جماعات است و همچنین آموزش و پرورش برای معلمین و مربیان جلسه ای از اندیشه امام و تفکر رهبری را در راستای جهاد تبیین برگزار کنند.

طی حکمی، «سیدغلامرضا نعمت‌پور» به‌ عنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دورود منصوب شد.
 

به گزارش نسیم افلاک ،طی حکمی از سوی اعظم روانشاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، «سیدغلامرضا نعمت‌پور» به‌ عنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دورود منصوب شد.

در بخشی از حکم اعظم روانشاد آمده است:

«نظر به تجارب ارزشمند جنابعالی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دینی، فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، به‌عنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دورود منصوب می‌شوید».

«نعمت‌پور» دارای مدرک کارشناسی ارشد تهیه‌کنندگی مستند از دانشگاه صدا و سیما تهران،عضو انجمن فیلم کوتاه خانه سینما و انجمن سینمای جوان خرم‌آباد و عضو انجمن عکاسان ایران است و مشارکت در ساخت بیش از سی فیلم کوتاه به عنوان تصویربردار، صدابردار ، تدوینگر و… در کارنامه او قرار دارد.

دریافت سیمرغ بلورین جشنواره بین‌المللی فجر و کسب چندین جایزه ملی و بین‌المللی دیگر در کارنامه این هنرمند جوان و انقلابی وجود دارد.

ازجمله سوابق وی می‌توان معاون امور هنری، سینمایی و سمعی و بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلاممی لرستان کارشناس امور سینمایی اداره کل، معاون اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرم‌آباد، مسئول روابط عمومی و واحد فیلم و عکس حوزه هنری لرستان به مدت ۴ سال، مسئول واحد فیلم بسیج هنرمندان اشاره کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از اجرای رویدادهای متنوع فرهنگی و هنری در قالب طرح شهید آوینی در استان خبر داد.
 

به گزارش نسیم افلاک،اعظم روانشاد ضمن تقدیر از فعالیت‌های رسانه‌های استان در انعکاس اخبار این اداره‌ کل اجرای طرح‌های شهید آوینی را یکی از رسالت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال جاری عنوان کرد و اظهار کرد:در قالب قرارگاه شهید آوینی برای نخستین بار اعتباراتی برای اجرای طرح‌های جریان‌ساز و عملیاتی و فاخر در اختیار استان‌ها قرار داده شده است.

وی با اشاره به اینکه در قرارگاه شهید آوینی لرستان ۱۰ طرح با محوریت انجمن‌های فرهنگی هنری، شهرستان‌ها و موسسات فرهنگی هنری در قالب حلقه‌های میانی اجرا خواهند شد افزود: این طرح‌ها تا آبان ماه امسال عملیاتی می‌شوند.

روانشاد به تشریح برخی از این طرح‌ها پرداخت و افزود: برگزاری شب‌های فرهنگی هنری لرستان از جمله این برنامه‌ها هستند که جشنواره «سرنا نوازی» یادمان استاد شاه‌میرزا مرادی و رحم‌خدا نوری‌شاد در قالب این برنامه اجرا شد و شب‌های فرهنگی هنرمندان لرستانی مقیم تهران نیز برگزار خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان به برگزاری جشنواره «هیجار» بازی‌های بومی محلی اشاره کرد و افزود: این طرح نیز ظرف یک ماه آینده در الیگودرز برگزار خواهد ش

روانشاد به اجرای طرح «لشگر فرشتگان»؛ الگوی سوم زن انقلاب اسلامی در استان اشاره کرد و افزود: حمایت از باشگاه‌های سرود استان به منظور تولید آثار فاخر در دستور کار قرار دارد و در این راستا سرودی با موضوع شعار سال نیز در دست تولید است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان به اجرای طرح «سربداران» اشاره کرد و در تشریح آن افزود: سال گذشته در دیدار اعضای کنگره شهدای استان با مقام معظم رهبری، ایشان درباره ویژگی‌های مردم لرستان در زمان پهلوی اول اشاره کردند و با توجه به دغدغه رهبری فراخوانی با عنوان «سربداران» فعالیت‌ها و مبارزاتی که مردم لرستان در دوره پهلوی اول داشتند اعلام خواهد شد و تولیداتی در این زمینه جمع‌آوری و منتشر خواهد شد.

روانشاد با اشاره به تاثیرگذاری زبان طنز بر جامعه به اجرای طرح «قدم نورسیده» در دیگر برنامه‌های طرح شهید آوینی در لرستان اشاره کرد و افزود: این برنامه در راستای جوانی جمعیت و خانواده در قالب شعر طنز برگزار می‌شود.

وی برگزاری جشنواره فرهنگی هنری چلچراغ به صورت منطقه‌ای را از دیگر برنامه‌های طرح شهید آوینی در لرستان عنوان کرد و افزود: این برنامه برای دومین سال در استان اجرا می‌شود که در آن تولیدات فرهنگی هنری با موضوع نهضت عاشورا و امام حسین تولید و منتشر خواهند شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به اهمیت تکمیل زیرساخت‌های فرهنگی هنری استان گفت: تکمیل مجتمع فرهنگی هنری دورود و سلسله از اولویت‌های این اداره کل است و با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته و قول‌های حمایتی که از سوی وزارت و نمایندگان مجلس داده شده است امیداریم مراحل تکمیل و ساخت این دو مجمتمع امسال آغاز و شاهد رونق اقتصاد فرهنگ و هنر در این شهرستان‌ها باشیم.

روانشاد از انعقاد تفاهم‌نامه میان کارگروه مد و لباس کشور برای میزبانی از جشنواره منطقه‌ای مد و لباس استان‌های زاگرس میانی خبر داد و افزود: با توجه به وجود اشتراکات قومی، فرهنگی و اجتماعی با این استان‌ها در این جشنواره لباس‌های بومی، محلی، سنتی با متدهای روز اجتماعی در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.