مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: ۳۴ اکیپ کار واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین را در استان انجام می‌دهند.

مصطفی زبردست در گفت‌وگو  با خبرنگار پایگاه خبری نسیم افلاک،اظهار کرد: از ابتدای مردادماه با توجه به هماهنگی‌ها با سازمان دامپزشکی کشور در بحث تامین و خریداری واکسن به عنوان واگیردارترین بیماری واگیردار جمعیت دامی انجام شد.

وی افزود: واکسن به اندازه کافی برای دام‌های سنگین و سبک فراهم شده است.

مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: واکسیناسیون دام‌ها در استان از ابتدای مردادماه آغاز شده در فاز اول، واکسیناسیون دامداری‌های صنعتی به صورت رایگان انجام شده است.

زبردست بیان کرد: در حال حاضر با استفاده از پتانسیل همکاران در بخش دولتی و  قسمتی از خدمات را در قالب ماده ۸۸ به صورت خرید خدمت از بخش خصوصی، واکسیناسیون تب برفکی در جمعیت دامی استان آغاز شده است.

وی افزود: تا پایان شهریور ماه بیش از دو میلیون راس دام سبک و ۱۰۰ هزار راس دام سنگین لرستان تحت پوشش واکسیناسیون بر علیه تب برفکی به عنوان واگیردارترین بیماری جمعیت دامی استان انجام خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان عنوان کرد: تمام خدمات برای مناطق روستایی، عشایری و گاوداری‌های صنعتی لرستان انجام خواهد شد.

زبردست اظهار کرد: واکسیناسیون مابقی جمعیت دام سبک در مهر و آبانماه جاری انجام خواهد شد.

وی گفت: در خصوص اجرای واکسیناسیون دام علیه تب برفکی جمعیت مورد هدف دام سبک و سنگین است و به صورت توامان و همزمان در لرستان انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی لرستان با بیان اینکه در مجموع ۳۴ اکیپ کار واکسیناسیون تب برفکی را در استان انجام می‌دهند، یادآور شد: از بخش خصوصی ۲۲ اکیپ و از بخش دولتی ۱۲ و در مجموع ۶۸ نفر به مدت دوماه برای واکسیناسیون با دامپزشکی لرستان همکاری دارند.

انتهای پیام

مدیرعامل شرکت گاز لرستان در مورد خسارت وارد شده به برخی منازل مسکن مهر خرم‌آباد توضیحاتی ارائه داد.

کرم گودرزی در گفت‌وگو با پایگاه خبری نسیم افلاک، با اشاره به پیگیری خسارت وارد شده به برخی منازل مسکن مهر شهر خرم‌آباد تصریح کرد: شرکت گاز ناحیه یک خرم‌آباد در همان لحظات ابتدایی حادثه نسبت به اعزام اکیپ امداد و ایمنی به محل حادثه جهت ایمن کردن منطقه مورد حادثه اقدام کرده و برای مشترکین آسیب‌دیده از این حادثه تشکیل پرونده داده است.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان خاطرنشان کرد: متعاقب آن با توجه به اینکه یکی از ارکان اصلی گزارش علت حادثه اظهارنظر سازمان آتش‌نشانی جهت تکمیل پرونده و ارائه به بیمه‌گذار است، گزارش این اداره در تاریخ ۲۵ مردادها سال جاری به شرکت گاز ارجاع شده است.

گودرزی اضافه کرد: لذا با توجه به دستورالعمل و مقررات شرکت ملی گاز ایران که برای کلیه شرکت‌های گاز استانی در سراسر کشور به‌صورت یکسان ابلاغ و قابل اجرا است.

وی بیان کرد: مسئولیت شرکت گاز در قبال مشترکین در بروز هرگونه حادثه تا انشعاب یا همان علمک است و چنانچه برابر گزارش دستگاه‌های ذی‌ربط حادثه در محدوده تعهد شرکت گاز باشد این شرکت مشترکین خود را جهت جبران خسارت وارده به بیمه‌های طرف قرارداد معرفی خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان ادامه داد: چنانچه دلیل انفجار و آتش‌سوزی ناشی از نشت گاز در فضای داخل منزل مشترک باشد، ضمن آنکه به کلیه مشترکین گرامی توصیه رعایت نکات ایمنی می‌شود نیز با توجه به قرارداد امور مشترکین شرکت ملی گاز ایران با شرکت‌های بیمه مشترکین خسارت‌دیده جهت پرداخت خسارت معرفی می‌شوند.

گودرزی عنوان کرد: شرکت گاز ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه مردم استان و مشترکین خود با اولویت و در اسرع وقت نسبت به معرفی مشترکین خسارت‌دیده مسکن مهر خرم‌آباد به شرکت‌های بیمه‌گذار اقدام می‌کند.

انتهای پیام

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: حجم جریان عبوری از ایستگاه کشکان_ پلدختر در چهارماهه اول سال ۱۴۰۱ نسبت به متوسط بلندمدت معادل ۹۳ درصد کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، مظفر زیودار، اظهار کرد: متوسط بارش استان در چهارماهه اول سال ۱۴۰۱ بر اساس ایستگاه‌های باران‌سنجی این شرکت حدود ۴۶.۵ میلی‌متر بوده که نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۶۷ درصد کاهش داشته است.

وی تصریح کرد: بیشترین بارش‌ها در چهارماهه اول سال ۱۴۰۱ در ایستگاه باران‌سنج ونائی با حدود ۸۱ میلی‌متر بوده که نسبت به متوسط بلندمدت ۶۲ درصد و کمترین بارش در ایستگاه باران‌سنج مروک حدود ۱۲ میلی‌متر اندازه‌گیری شده که نسبت به متوسط بلندمدت حدود ۸۹ درصد کاهش داشته است.

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای لرستان خاطرنشان کرد: به منظور ارزیابی وضعیت جریان‌های سطحی در سطح محدوده‌های مطالعاتی استان، ۳۷ ایستگاه هیدرومتری در سطح استان لرستان جانمایی شده است. بیشترین میانگین حجم جریان عبوری از ایستگاه‌های هیدرومتری در چهارماهه اول سال ۱۴۰۱ مربوط به ایستگاه‌های هیدرومتری واقع بر رودخانه کشکان است.

زیودار اضافه کرد: حجم جریان عبوری از ایستگاه کشکان_ پلدختر در چهارماهه اول سال ۱۴۰۱ حدود ۵۲ میلیون مترمکعب و ایستگاه کشکان افرینه حدود ۴۵ میلیون مترمکعب است.

وی بیان کرد: حجم جریان عبوری از ایستگاه کشکان پلدختر در چهارماهه اول سال آبی ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۶۶ درصد و نسبت به متوسط بلندمدت حدود ۹۳ درصد کاهش یافته است.

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای لرستان ادامه داد: همچنین ایستگاه کشکان افرینه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۶۴ درصد و نسبت به متوسط بلندمدت حدود ۹۲ درصد کاهش یافته است.

زیودار عنوان کرد: با توجه به کاهش بارندگی‌ها در این سال شاهد کم شدن دبی رودخانه‌ها و بالطبع حجم جریان عبوری از رودخانه‌ها بوده‌ایم و بعضی از سرشاخه‌ها و مسیرهایی از رودخانه‌های اصلی به‌ویژه در ماه‌های خرداد و تیر خشک شده‌اند و این روند به دلیل کاهش نزولات جوی تا شروع بارندگی ادامه خواهد داشت.

وی اظهار کرد: درصد اختلاف متوسط آبدهی چشمه‌های اصلی استان در چهارماهه اول سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۶ درصد و نسبت به مدت مشابه دوره بلندمدت ۴ ماهه حدود ۵۵ درصد کاهش داشته است. با توجه به کاهش بارندگی‌ها بسیاری از چشمه‌ها بخصوص در ماه‌های خرداد و تیر در سطح استان خشک شده‌اند و این روند به دلیل کاهش نزولات جوی تا شروع بارندگی ادامه خواهد داشت.

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای لرستان تصریح کرد: چنانچه با روش‌های مختلف بخصوص در بخش کشاورزی که درصد بالایی از مصارف را دارد، حدود ۲۰ درصد صرفه‌جویی شود، از تخلیه حدود ۱۴۰ میلیون مترمکعب آب زیرزمینی جلوگیری خواهد شد. با این شیوه علاوه بر اینکه بیش از ذخایر تجدید پذیر برداشت نمی‌شود، ذخایر استاتیک نیز دست نخورده باقی خواهند ماند و در نتیجه با این روش می‌توان از روند کمبود آب جلوگیری کرد.

انتهای پیام

نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اتصال الیگودرز به شبکه ریلی نیاز است.

محمد خدابخشی در گفت‌وگو با نسیم افلاک، اظهار کرد: قطعه راه‌آهن ازنا به الیگودرز در قانون بودجه کشور تحت عنوان قطعه راه‌آهن اصفهان- داران - ازنا درج شده که در حال حاضر نزدیک به ۷۰ زیرساخت آن پیشرفته فیزیکی دارد.

وی ادامه داد: در این پروژه علی‌رغم محدودیت‌هایی که وجود داشت توانسته‌ایم تخصیص‌های خوبی به آن اختصاص دهیم که در چند سال اخیر با توجه به مشکلات بودجه‌ای اعتبارات این پروژه سال به سال افزایش پیدا کرده به نحوی که اعتبار آن از ۳ میلیارد تومان به بیش از ۷۲ میلیارد تومان برای سال جاری رسیده که حدود ۲۵ برابر اعتبار آن افزایش پیدا کرده است.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس بیان کرد: پروژه راه‌آهن ازنا به الیگودرز به طول ۲۹.۶ کیلومتر است که مزایایی همچون دسترسی آسان به روستاهای مناطق، کاهش مصرف سوخت، رونق‌بخشی به سرمایه‌های گردشگری و غیره را در پیش خواهد داشت.

خدابخشی اضافه کرد: در این طرح عملیات ساخت ایستگاه الیگودرز در دستور کار قرار دارد که در حال حاضر جانمایی آن انجام شده و با تأمین اعتبار کار آزادسازی آن صورت خواهد گرفت.

 وی با اشاره به اینکه تا باحال برای این پروژه ۱۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است، عنوان کرد: برای تکمیل زیرسازی و روسازی و احداث ساختمان ایستگاه الیگودرز در طرح پروژه راه‌آهن ازنا به الیگودرز نیاز به ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار است تا الیگودرز به شبکه ریلی متصل شود که در این راه باید از ظرفیت ماده ۵۶ و بانک‌های مرتبط برای این طرح استفاده کرد.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس با اشاره به مشکلات و موانع این پروژه خاطرنشان کرد: پرداخت مطالبات پیمانکار، دریافت تخصیص حداکثری نقدی و آزادسازی محل ایستگاه الیگودرز و ادامه مسیر تا ازنا، تصویب طرح توجیه فنی و اقتصادی ماده ۵۶ در سازمان برنامه بودجه، رفع معارضین تأسیساتی، اخذ حواله غیر جهت انجام آسفالت زیرگذرهای کارخانه فولاد، روستاهای ده نصیر، سنج، عباس‌آباد و اردو در از جمله مشکلات و موانع عملیات اجرایی احداث زیرسازی راه‌آهن ازنا الیگودرز است.

انتهای پیام

مدیرکل دامپزشکی لرستان از انجام واکسیناسیون دام‌های سیل زده شهرستان الیگودرز علیه بیماری‌های تب برفکی و شاربن خبر داد.

دکتر مصطفی زبردست در گفت‌وگو با نسیم افلاک اظهار کرد: به دنبال وقوع سیلی که در لرستان رخ داد و با توجه به گزارش‌های دریافتی از شهرستان الیگودرز، ۱۶ اکیپ از دامپزشکی استان در قالب واکسیناسیون، سم‌پاشی، تشخیص بیماری و درمان و آموزش و اطلاع رسانی و اکیپ‌های پشتیبان به منطقه اعزام شدند.

وی ادامه داد: در سه مسیری که بیشترین دام عشایری و  مزارع پرورش ماهی مستقر هستند شامل الیگودرز- شول‌آباد، الیگودرز- امام زاده محمد بن حسن(ع)، الیگودرز - بزنوید تا روستای دستگرد همکاران دامپزشکی مستقر شدند و اقداماتی شامل واکسیناسیون تب‌برفکی در ۸۵۰۰ راس دام و ۱۶۰۰ راس بز و گوسفند برعلیه شاربن( سیاه زخم) واکسینه کردند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: سم‌پاشی جایگاه و بدن دام و واکسیناسیون طیور بومی و توزیع چکمه و لباس کار بین عشایر آسیب دیده در مسیر سیلاب انجام شده است.

زبردست اضافه کرد: برنامه داریم هفته آینده مشابه خدماتی که انجام شده در سایر نواحی شهرستان الیگودرز به انجام برسانیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از استان‌های کشور  و از جمله لرستان درگیر سیل شدند ممکن است خیلی از بیماری‌هایی که منشا آنها خاک است نظیر سیاه زخم(شاربن) که جزو بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است به دنبال بروز سیل  ممکن بوده  موارد بروز و شیوع آن بیشتر شود که از شهروندان لرستانی و دامداران درخواست داریم چنانچه اکیپ‌های دامپزشکی برای واکسیناسیون مراجعه می‌کنند همکاری لازم را با آنان داشته باشند تا دام‌ها ایمن شوند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان عنوان کرد: عامل بروز بیماری سیاه‌زخم با توجه به ماندگاری و مقاومت بالایی که در این عامل بیماری‌زا  وجود دارد ممکن است تا ۶۰ سال قدرت ماندگاری در خاک را دارد و ممکن است منجر به انتقال آلودگی به جوامع انسانی و دامی شود و در مسیرهایی که بارندگی انجام و لایه سطحی خاک شسته شده امکان انتقال و شیوع این بیماری وجود دارد.

زبردست گفت: با تمهیداتی که اندیشیده و واکسیناسیونی که انجام شده امیدواریم شاهد کمترین بیماری سیاه زخم در استان و کشور باشیم.

انتهای پیام

مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: اقدامات بعدی پس از ترک اعتیاد در راستای توانمندسازی معتادین ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و دستگاه‌های ذیربط باید همکاری لازم را داشته باشند.

همایون عمودی زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری نسیم افلاک، اظهار کرد: برای امسال در سازمان بهزیستی استان دو موضوع توانمندسازی و پیشگیری از معلولیت‌ها را در دستور کار قرار دادیم و در این سازمان نباید فقط به پرداخت مستمری جامعه هدف اکتفا کنیم.

وی در خصوص کاریابی اضافه کرد: در این راستا کارفرمایانی که تمایل داشته باشند از جامعه هدف سازمان بهزیستی کارمند یا کارگری را جذب کنند برای معلولان بیمه سهم کارفرمایی را تا زمان بازنشستگی پرداخت می‌کنیم و برای زنان سرپرست خانوار و فرزندان آنها نیز به مدت پنج سال این بیمه‌ها را به عنوان مشوق‌ها پرداخت می‌کنیم.

مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: در صورتی که معلولینی که توانایی انجام کار را مانند افراد عادی ندارند، بهزیستی استان یا بیمه سهم کارفرمایی را پرداخت می‌کنیم و یا براساس نوع معلولیت فرد بین ۳۰ تا ۵۰ درصد حقوقش را پرداخت می‌کنیم و این فرصت مغتنمی است که کارفرمایان از ظرفیت جامعه هدف بهزیستی استفاده کنند.

عمودی زاده با اشاره به اینکه بنا داریم کل جامعه هدف را تحت پوشش بهزیستی قرار دهیم، اضافه کرد: چنانچه برنامه‌ای برای توانمندسازی معتادین بهبود یافته از اعتیاد نداشته باشیم یقین داشته باشید این افراد بازگشت دوباره به اعتیاد خواهند داشت.

وی بیکاری را عامل همه آسیب‌های اجتماعی برشمرد و با بیان اینکه معتادین بهبود یافته در زمینه‌های روحی، روانی، فرهنگی، اقتصادی و اشتغال آنان اعتبارات خوبی داریم که به آنها کمک شود مشروط بر اینکه این افراد در مراکز ترک اعتیاد مجوز دار قانونی ترک کرده باشند و یک سال از ترک اعتیاد آنان گذشته باشد و اطمینان حاصل شود که این بودجه‌ای که به آنان پرداخت می‌شود در راستای اشتغالزایی است پرداخت خواهیم کرد، گفت: این افراد را به مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای کسب مهارت نیز معرفی می‌کنیم تا از شغلی باثبات و پایدار برخوردار شوند.

مدیرکل بهزیستی لرستان اظهار کرد: اقدامات بعدی پس از ترک اعتیاد در راستای توانمندسازی معتادین ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و دستگاه‌های ذیربط باید همکاری لازم را داشته باشند.

عمودی‌زاده عنوان کرد: در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی در نظر گرفته شده و این میزان در شهرهای کمتر از ۲۰۰ هزار نفر ۸۰ میلیون تومان است.

وی تصریح کرد: اعتبارات بهزیستی لرستان ۳۳۴ میلیارد تومان است.

انتهای پیام

مدیرکل ثبت احوال لرستان گفت: بیشترین طلاق‌های استان در خرم‌آباد، بروجرد و دورود و کمترین در سلسله و پلدختر ثبت شده است.

 فریبرز امیری پریان در گفت‌وگو با پایگاه خبری نسیم افلاک، اظهار کرد: نرخ طلاق در لرستان در سال گذشته ۲.۴ به ازای هر ۱۰۰۰ نفر بوده است و حائز رتبه ۱۶ کشوری هستیم.

وی ادامه داد: بیشترین طلاق در خرم‌آباد، بروجرد و دورود و کمترین در سلسله و پلدختر ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال لرستان افزود: این درحالیست که به لحاظ ازدواج رتبه هشتم کشوری را داریم و به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت هشت مورد ازدواج ثبت شده و این درحالیست که میانگین کشوری به لحاظ هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت نرخ ازدواج ۶.۹ است.

امیری پریان اضافه کرد: بیشترین ازدواج در شهرستان‌های کوهدشت، دلفان و دورود و کمترین ازدواج در سلسله و پلدختر ثبت شده است.

وی بیان کرد: نرخ رشد جمعیت در لرستان بسیار ضعیف بوده و ۷۴ صدم گزارش شده و حائز رتبه ۱۵ کشوری هستیم و میانگین کشوری در این مورد ۶۹ صدم است که رشدی ضعیف و نگران کننده است.

مدیرکل ثبت احوال لرستان در خصوص موالید ثبت شده سال گذشته در لرستان، گفت: به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت لرستان ۱۳.۷ ولادت را ثبت کردیم و حائز رتبه ۱۵ کشور هستیم و میانگین این رقم در کشور ۱۳.۶ است.

امیری پریان عنوان کرد: بیشترین موالید ثبت شده لرستان در سال گذشته در رومشکان، دلفان و خرم‌آباد بوده و الیگودرز، ازنا و چگنی به لحاظ میانگین استانی ضعیف هستند.

مدیرکل ثبت احوال لرستان افزود: از سال ۹۵ تاکنون ۳۰ درصد موالید در استان کم شده یعنی تقریبا از ۳۵ هزار موالید در این سال هم‌اکنون به ۲۵ هزار موالید رسیدیم.

انتهای پیام

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۲۵۱ بیمار کرونایی و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.

مریم کوشکی در گفتگو با پایگاه خبری نسیم افلاک، بیان کرد: شبانه‌روز گذشته یک بیمار کرونایی در لرستان فوت کرد و ۱۴۱ بیمار جدید هم شناسایی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان تاکنون ۲ هزار و ۸۶۳ لرستانی بر اثر ابتلا به کرونا فوت شده‌اند.

این مسئول اضافه کرد: همچنین آمار مبتلایان قطعی به کرونا در لرستان به ۲۲۳ هزار و ۳۶۶ نفر رسیده است.

کوشکی گفت: ۲۵۱ بیمار کرونایی و یا مشکوک به کرونا هم در مراکز درمانی لرستان بستری هستند.

انتهای پیام

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: شهریور امسال در هفدهمین جشنواره تعاونگران برتر شرکت‌های تعاونی برتر استان معرفی و تجلیل می‌شوند.

علی جهانی در حاشیه کمیته اجرایی هفدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر لرستان در گفتگو با پایگاه خبری نسیم افلاک، با بیان اینکه باید تلاش کنیم فرهنگ کار گروهی و خرد جمعی با هدف ایجاد اشتغال در بین جوانان و افراد جویای کار در استان ترویج کنیم، اظهار کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی در سطح استانی و ملی و معرفی برترین‌های حوزه تعاون به جامعه و مردم، انگیزه را برای افراد و کسانی که می‌خواهند به سمت سرمایه‌گذاری و تولید حرکت کنند بیشتر می‌کند و کار گروهی و جمعی را در کشور نهادینه خواهد کرد.

وی به ثبت‌نام‌شدگان در هفدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر استان اشاره کرد و افزود: پس از شروع ثبت‌نام در این جشنواره اطلاع‌رسانی‌های لازم از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی و حضور در واحدهای اقتصادی مرتبط و ارائه شاخص‌های مرتبط در سامانه این جشنواره تعداد ۷۴ شرکت تعاونی ثبت‌نام و پرسشنامه و مستندات مربوطه را تکمیل کردند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان تصریح کرد: پس از پایان ثبت‌نام بررسی تخصصی از ثبت‌نام‌شدگان در این جشنواره توسط کارشناسان استان و وزارت متبوع انجام گردید و بازدیدهای میدانی از این شرکت‌های تعاونی صورت گرفت و در صورت تائید نهایی برترین‌های حوزه تعاون در هفدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر استان معرفی و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

جهانی با اشاره به برگزاری این جشنواره در دو مرحله استانی و ملی، خاطرنشان کرد: هفدهمین جشنواره تعاون‌های برتر لرستان در هفته تعاون که از ۱۳ شهریورماه سال جاری آغاز و تا ۱۹ شهریورماه ادامه دارد برگزار می‌شود و پس از معرفی شرکت‌های تعاونی نمونه و موفق در این جشنواره استانی در صورت کسب امتیازات لازم توسط تعاونی‌های استان به جشنواره ملی معرفی د تجلیل می‌شوند.

وی اضافه کرد: گرایش‌های این دوره از جشنواره تعاونی‌ها شامل دامپروری، زراعت، کشاورزی، صنایع غذایی، نساجی و پوشاک، صنعتی، معدنی، تأمین نیاز تولیدکنندگان، فرش دستباف، حمل‌ونقل دریایی، تأمین نیاز مصرف‌کنندگان، اعتبار، مسکن، عمرانی، تأمین نیاز صنوف توزیعی، صنایع‌دستی، اتحادیه توزیعی، اتحادیه خدماتی، اتحادیه تولیدی، خدماتی، زنان، بهداشتی و درمانی و خدمات آموزشی است.

انتهای پیام

فرمانده انتظامی الیگودرز از پلمب ۱۶ واحد صنفی متخلف در این شهرستان خبر داد.  

نصرت‌اله گراوند در گفتگو با پایگاه خبری نسیم افلاک، اظهار کرد: با تلاش مأموران پلیس امنیت عمومی در اجرای طرح نظارت بر صنوف ۱۶ واحد صنفی به علت تخلفات صنفی و انتظامی و علی‌رغم اخطارهای در خصوص عدم استفاده از تجهیزات ایمنی و امنیتی پلمب شدند.

وی افزود: مأموران با هماهنگی و همکاری اتاق اصناف این شهرستان با راه‌اندازی گشت‌های تلفیقی نظارت بر صنوف، اقدامات کنترلی و نظارتی انجام تا واحدهای صنفی متخلف شناسایی و اقدامات قانونی برای آن‌ها انجام شود.

گراوند گفت: در این راستا ۳۰ جام قلیان و ۱۷۹ هزار نخ سیگار قاچاق به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال کشف شد.

فرمانده انتظامی الیگودرز با بیان اینکه طرح‌های نظارتی پلیس بر واحدهای صنفی با جدیت ادامه دارد، از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات خود را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان از امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در الیگودرز خبر داد.

محمد قدمی در گفت‌وگو با پایگاه خبری نسیم افلاک، اظهار کرد: ۷۱۶ خانوار تا ساعت ۱۸ امروز در مناطق سیل زده استان امدادرسانی شدند.

وی افزود: همچنین ۷۰ امدادرسانی برای ۵۳۲۳ نفر انجام و ۱۱۸۰  نفر اسکان اضطراری شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: ۲۳ سورتی پرواز برای امدادرسانی به سیل‌زدگان در الیگودرز انجام و ده مصدوم و بیمار که در اثر سیل آسیب دیدند از مناطق سخت‌گذر به مرکز شهرستان الیگودرز و بیمارستان‌های آن انتقال داده شدند.

قدمی اضافه کرد: در الیگودرز پنج نفر مفقودی داشتیم که با تلاش امدادگران خوشبختانه نجات پیدا کردند.

وی بیان کرد: از ابتدای وقوع سیل تاکنون پنج نفر فوتی در شهرستان الیگودرز  گزارش شده است.

انتهای پیام

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان گفت: محور بزنوید_امامزاده محمد بن حسن (ع) الیگودرز که در محدوده پل موقت سه پلان دچار آبگرفتگی شده بود، لایروبی و بازگشایی شد.

مرتضی شیروانی در گفتگو با پایگاه خبری نسیم افلاک، اظهار کرد: محور روستایی بزنوید_ امامزاده محمدبن حسن (ع) به طول ۵۴ کیلومتر در شهرستان الیگودرز قرار دارد که تاکنون ۳۰ کیلومتر از این مسیر آسفالت شده است و ۲۴ کیلومتر آن توسط پیمانکار در حال احداث است.

وی تصریح کرد: در پی بارش‌های شدید نهم مردادماه، در مقطعی به دلیل عبور آب از سطح لوله‌های موجود و پل لوله‌ای موقت گذشته، مسدود شده بود که با تلاش راهداران بازگشایی و تردد در آن برقرار شد.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان خاطرنشان کرد: دستور کار احداث پل‌های مورد نیاز در این مسیر به پیمانکار داده شده که امید است طی سال جاری مسیر فوق تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

شیروانی اضافه کرد: پل پایین‌دست آبشار آب سفید الیگودرز در محور الیگودرز_بزنوید که براثر بارش‌های نهم مرداد دچار آبگرفتگی شده بود که احتمال تخریب آن می‌رفت اما با فروکش شدن آب مشخص شد، پل سالم بوده و در حال حاضر تردد بر روی این پل برقرار است.

وی بیان کرد: فقط دیوار ضامنی که توسط اهالی برای نگهداری مغازه‌های اطراف در امتداد دستک پل ساخته شده بود با طغیان آب تخریب شده است که مجدداً احداث خواهد شد.

انتهای پیام