رئیس دانشگاه پیام نور لرستان از رشد ۱۸ درصدی پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته خبر داد.

 به گزارش نسیم افلاک ،دکتر عزت الله سپه وند بیان کرد: براساس اعلام سازمان سنجش، بیش از ۵۱ هزار داوطلب تحصیل در مقطع کارشناسی با رشد ۱۸ درصدی نسبت به سال گذشته، دانشگاه پیام نور را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کرده‌اند که از این تعداد ۲۰۰۰ نفر پذیرفته شده‌ی ۹ مرکز/واحد لرستان هستند.

وی تاکید کرد: رشد ۱۸ درصدی قبولی در دانشگاه پیام نور نسبت به سال گذشته، نشانگر افزایش اعتماد و تداوم اقبال و استقبال مردمی از تحصیل در بزرگترین دانشگاه دولتی کشور به ویژه به دلیل انطباق سبک زندگی جامعه ی امروز ایران با شیوه‌ی آموزش باز و ترکیبی دانشگاه پیام نور است.

سپه وند با اشاره به اینکه ثبت‌نام این پذیرفته‌شدگان، غیرحضوری و از تاریخ ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ در سایت گلستان به آدرس https://reg.pnu.ac.ir انجام می‌شود، افزود: پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه در صفحه اول سایت گلستان وارد این سامانه آموزشی شوند و مدارک خود را بارگذاری کنند. انتخاب واحد نیز از ۱۵ تا ۲۸ فروردین و درخواست مهمان آنان نیز ۱۵ لغایت ۲۶ فروردین است.

رئیس دانشگاه لرستان بر تهیه آیین نامه درون دانشگاهی ویژه خدمات به دانشجویان بین الملل دانشگاه لرستان تاکید کرد.
 

به گزارش نسیم افلاک، علی نظری در نشست شورای بین‌الملل دانشگاه لرستان با تأکید بر تهیه آیین نامه درون دانشگاهی ویژه خدمات به دانشجویان بین الملل دانشگاه لرستان،اظهار کرد: پذیرش دانشجویان بین الملل در دانشگاه لرستان، به ویژه از کشورهای اسلامی، یک ظرفیت و پتانسیل است که می‌تواند در بیرون از مرزها، ترویج‌کننده گفتمان انقلاب اسلامی باشد.

وی، خواستار شد یک آیین نامه مشخص و معین درون دانشگاهی با مشارکت همه معاونت های دانشگاه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیریت حراست دانشگاه تهیه شود و به زبان های بین المللی در اختیار دانشجویان بین الملل دانشگاه لرستان قرار گیرد تا دانشجویان، در دریافت خدمات و راهنمایی‌های مختلف تحصیلی، اداری، خدماتی و صنفی، دچار برخی مشکلات نشوند.

در این نشست،غلام‌حسین حسینی، مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان، گزارشی از وضعیت فعلی دانشجویان بین‌الملل این دانشگاه و ظرفیت‌ها و نیازهای مرتبط با این حوزه بیان کرد.

همچنین، معاونان دانشگاه لرستان سعید محمدزاده،معاون پشتیبانی، علی میر، معاون آموزشی، مهدی شاهین، معاون دانشجویی و محمد حیاتی معاون فرهنگی و اجتماعی گزارشی از اقدامات و فعالیت های انجام شده در حوزه کاری معاونت مربوطه در رابطه با دانشجویان بین الملل (غیر ایرانی) دانشگاه لرستان ارائه کردند.

با حکم وزیر علوم، «امین طاهری گراوند» به‌ عنوان رئیس پارک علم و فناوری لرستان منصوب شد.
 

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، با حکم محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، «امین طاهری گراوند» به‌عنوان رئیس پارک علم و فناوری لرستان منصوب شد.

در متن حکم آمده است:

پس از حمد خدا و درود و صلوات بر محمد و آل محمد(ص)، نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جناب‌عالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم فناوری و نوآوری به موجب این حکم به مدت ۴ سال به عنوان رئیس پارک علم و فناوری لرستان منصوب می‌شوید.امید است با توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی، نقش شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نوآوری به ویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان مستقر در پارک ایفا کنند.

در این حکم، بر محورهای ذیل به عنوان ماموریت رئیس جدید پارک علم و فناوری لرستان تاکید شده است:

تعامل و تکامل هم‌افزا با استانداری، دانشگاه‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی، صنایع خصوصی و دولتی.

ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای پارک به منظور ارتقای کمی و کیفی خدمات مورد نیاز توسعه کسب و کار شرکت ها و واحدهای فناور

بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای ظهور و بروز نوآوری

مشارکت و ایفای نقش موثر در ارتقای زیست بوم نوآوری و فناوری منطقه

طراحی ساز و کار لازم جهت تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح و حوزه های مختلف مورد نیاز پارک علم و فناوری

توجه ویژه به معضل بیکاری و تلاش برای ایجادطرح های اشغال زایی دانش بنیان و تغییر فرصت کار جونی به کار آفرینی

تدوین سازو کار علمیاتی جهت تحقق مرجعیت و دیپلماسی فناوری و نوآوری و رصد فناوری های نوظهور

بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی و غیر دولتی در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان

تلاش در جهت اموریت گرایی پارک و ایجاد قطب های فناوری

سیاستگذاری، برنامه ریزی و جذب فن آموز، دستیار و پسادکتری فناوری

مهندسی پروژه‌های کلان فناوری و تبدیل آنها به ریز پروژه‌ها واگذاری آنها به شرکت‌های دانش‌بنیان جهت اجرا

امید است با استعانت از خدای سبحان، درایت جنابعالی و همکاری و همراهی با روسای دانشگاه ها پارک‌های علم و فناوری، نقشی است در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و ارتقای عملکرد این حوزه ایفا نماید.

«امین طاهری گراوند» عضو هیئت‌علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی عضو هیئت‌علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان با مرتبه دانشیار است و پیش‌ازاین مدیر امور آموزشی این دانشگاه و رئیس مرکز آموزش عالی کوهدشت بوده است.

بنابراین گزارش، پیش‌ازاین «فرهاد نامداری» رئیس پارک علم و فناوری لرستان بود.

انتهای پیام

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری،مرکز بهداشت دانشگاه لرستان افتتاح شد.  
 

به گزارش نسیم افلاک،طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه لرستان، معاون دانشجویی این دانشگاه و هیئت همراه،مرکز بهداشت دانشگاه لرستان واقع در ساختمان دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه افتتاح شد.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در جمع خبرنگاران‌ اظهار داشت:به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و درپیش بودن روز دانشجو و به منظور توجه به رفاهیات دانشجویان، معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان با توجه به رسالت خود در خدمات رسانی به دانشجویان اقدام به راه اندازی مرکز بهداشت با مساعدت و حمایت مدیرکل مرکز مشاوره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نعیمی و همچنین حمایت نظری رئیس محترم دانشگاه لرستان کرد.
 
مهدی شاهین،اظهارکرد:مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه به منطور ارائه خدمات سرپایی و دارا بودن پزشک معتمد دارابی افتتاح شد؛ تا بتوان با تقویت این مرکز گام مهمی در تحقق اهداف دانشگاه که همان خدمت به دانشجویان است برداشت.
 
وی افزود:هر زمان که می توان در ارایه خدمات به جامعه دانشگاهی گامی برداشت خستگی از تن در می آید چرا که باید با تمام توان به آینده سازان کشور بزرگ ایران خدمت کرد.
 
گفتنی است،مدیریت مرکز بهداشت دانشگاه لرستان را  سعید دارابی عهده دار است.

سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان خواستار تخصیص اعتبار برای توسعه مرکز درمان ناباروری این واحد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، فرهاد فرامرزیان ۲۷ شهریورماه در خصوص بازدید دکتر فرهاد زیویار، استاندار لرستان از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی واحد لرستان بر لزوم اختصاص اعتبارات به مرکز درمان ناباروری این واحد برای توسعه و ارتقاء تجهیزات آن تأکید کرد.

وی بیان کرد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان از مجهزترین مراکز در حوزه درمان مشکلات ناباروری غرب کشور است.

سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان افزود: در حال حاضر با چالش جمعیت در کشور روبه‌رو هستیم و این امر دغدغه مهم مقام معظم رهبری است و برای رفع این دغدغه باید مراکز درمان ناباروری را حمایت کرد.

فرامرزیان با اشاره به ارائه تمام خدمات تخصصی درمانی و تشکیل نزدیک به ۷ هزار پرونده زوجین نابارور در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان، ادامه داد: ردیف‌ اعتباری در بودجه برای حمایت از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان وجود دارد.

این مسئول گفت: طرح توسعه این مرکز درمان ناباروری تهیه شده که درصورت تحقق فضای فیزیکی آن دو برابر می‌شود.

گفتنی است استاندار لرستان  ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مرکز خاص در گفت‌وگو با کارشناسان مربوطه آخرین وضعیت خدمات این مرکز و نرخ موفقیت در رابطه باجراحی های باروری را جویا شد.

انتهای پیام

رئیس اورژانس کشور گفت: ۴۰۴ مادر باردار از طریق اورژانس هوایی به مراکز بیمارستانی انتقال داده شدند.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، محمد جعفر میعادفر، امروز ۱۱ شهریورماه در آیین کلنگ‌زنی اورژانس هوایی خرم‌آباد، اظهار کرد:  پردیس دانشگاهی علوم پزشکی لرستان دارای زیرساخت‌های خیلی خوبی است.  

وی با بیان اینکه باید شرایط زیرساختی در استان تقویت شود، افزود: یکی از کارهای بزرگ علوم پزشکی لرستان، ایجاد بیمارستان جنرال نیایش خرم‌آباد با ظرفیت ۵۸۰ تخت است.

رئیس اورژانس کشور گفت: این بیمارستان علاوه بر اینکه ظرفیت خوبی برای استان محسوب می‌شود، می‌تواند استان‌های همجوار را نیز تحت پوشش قرار دهد.

میعادفر اضافه کرد: ایجاد آشیانه اورژانس هوایی در استانی نظیر لرستان که کوهستانی و دارای مناطق صعب‌العبور است و خدمات‌رسانی در این شرایط سخت است، ضروری به نظر می‌رسد.

وی تصریح کرد: تامین بالگرد در این شرایط تحریم بسیار سخت است و حفظ و نگهداری بالگرد در این شرایط می‌تواند کمک کننده باشد.

رئیس اورژانس کشور بیان کرد: امسال ۴۰۴ مادر باردار را از مناطق صعب‌العبور به مراکز بیمارستانی انتقال دادیم و سایر خدمات نیز همچون پوشش مصدومان حوادث ترافیکی، انتقال و پیوند اعضا با تیم امداد اورژانس در راستای سرعت بخشیدن به خدمات انجام شده است.

انتهای پیام

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: آشیانه اورژانس هوایی خرم‌آباد با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار احداث می‌شود

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، بهرام دلفان، امروز ۱۱ شهریور در آیین کلنگ‌زنی اورژانس هوایی خرم‌آباد که با حضور رئیس اورژانس کشور برگزار شد، اظهار کرد: پروژه آشیانه بالگرد اورژانس هوایی خرم‌آباد در مجاورت بیمارستان نیایش این شهر احداث می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه در زمینی به مساحت ۱۱۴۹.۳۵ مترمربع و با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان احداث خواهد شد، گفت: محوطه، رمپ و دیوار سنگی آشیانه ۲۱۸۸ متر مربع مساحت دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان  بیان کرد: پیش‌بینی شده این پروژه در یک پروسه ۱۸ ماهه به بهره‌برداری برسد.

دلفان ادامه داد: سالن اضطراری و سوله بحران را نیز خواهیم ساخت و با تجمیع این امکانات، قطعا خدمات‌رسانی بهتری انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، اظهار کرد: در لرستانی که کوهستانی و دارای مناطق صعب‌العبور است علاوه بر خودروهای کمک‌دار و شاسی‌دار، بالگرد در سرعت خدمات رسانی نقش بسزایی دارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در لرستان دو پایگاه اورژانس هوایی داریم و با پایگاه هلال‌احمر نیز می‌توانیم همه لرستان را پوشش دهیم، اضافه کرد: این آشیانه قابلیت استقرار یک بالگرد بزرگ در آن را دارد.

دلفان خاطرنشان کرد: بخشی از اعتبار در نظر گرفته برای این پروژه را اورژانس کشور و بخشی دیگر از منابع دانشگاه علوم پزشکی استان تامین خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مناقصه آغاز عملیات اجرایی آشیانه برگزار شده و در چند روز آینده تجهیز کارگاه انجام می‌شود.

انتهای پیام

رئیس پارک علم و فناوری لرستان از صدور مجوز واگذاری زمین به واحدهای فناور و دانش‌بنیان این استان خبر داد.

به گزارش نسیم افلاک،فرهاد نامداری،در جمع خبرنگاران با اشاره به صدور مجوز واگذاری زمین به واحدهای فناور و دانش‌بنیان اظهار کرد:پارک علم و فناوری لرستان دارای حدود ۲۰ هکتار زمین تحت تملک است که این اراضی مشمول قوانین مناطق آزاد تجاری و معافیت‌های مالیاتی ۲۰ ساله برای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر هستند.

وی افزود:یکی از مشکلاتی که در مسیر رونق تولید و حمایت از توسعه واحدهای فناور و دانش‌بنیان وجود داشت، مشکل واگذاری زمین به این واحدها بود که با تدوین طرح جامع عمرانی اراضی پارک و پیگیری‌های لازم، این طرح در هیئت‌امنای منطقه مورد تصویب قرار گرفت و مجوز واگذاری زمین به واحدهای فناور از سوی وزارت علوم صادر شد.

نامداری بیان کرد:اراضی قابل‌واگذاری این پارک دارای امکانات زیر ساختی موردنیاز شرکت‌ها با استاندارد مناسب،شامل شبکه‌های آب، برق، گاز،فاضلاب،تلفن و اینترنت هستند،دسترسی به جاده،واقع‌شدن در پردیس دانشگاهی آیت اله کمالوند خرم‌آباد و مجاورت با مراکز علمی و دانشگاه‌های استان مانند دانشگاه لرستان، آزاد اسلامی،علوم پزشکی، پیام‌ نور و دانشگاه فنی و حرفه‌ای و همچنین نزدیکی به منازل مسکونی مسکن مهر نیز از دیگر مزایا و امکانات این اراضی است.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان،تصریح کرد:در شرایطی که امروزه خرید زمین به‌ویژه برای کسب‌وکارهای نوپا یک رؤیا محسوب می‌شود، پارک علم و فناوری لرستان این امکان را برای واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند فراهم می‌کند تا بتوانند خط تولید کارگاهی خود را در شرایط مطلوبی که پارک در اختیار آنها قرار می‌دهد، راه‌اندازی یا توسعه دهند.

وی با اشاره به اینکه در پارک های علم و فناوری تولید انبوه صورت نمی‌گیرد،افزود:زمین قابل‌واگذاری در فاز اول پنج هکتار و در قطعات ۲۵۰ تا ۷۰۰ متری قابل‌واگذاری است و همچنین قراردادها به‌صورت بلندمدت و با قابلیت تمدید تا ۹۹ سال منعقد می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان، گفت:فراخوان واگذاری اراضی به‌زودی آغاز می‌شود و پس از تسطیح اراضی مورد اشاره، واگذاری زمین به واحدهای فناور متقاضی واجد شرایط آغاز خواهد شد.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان از حضور فعال واحدهای فناور استان در بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی الکامپ خبر داد.

به گزارش نسیم افلاک،فرهاد نامداری، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد:واحدهای دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری لرستان، محصولات خود را در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک عرضه می‌کنند.

وی افزود:در بیست و ششمین دوره برگزاری نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ)، ۱۶ واحد فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری لرستان و مراکز رشد وابسته با هدف معرفی توانمندی‌ها و محصولات، برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان، شناخت رقبا و محصولات آنان و شناخت شرایط کلی بازار حضور دارند.

نامداری ضمن دعوت از علاقمندان برای بازدید از توانمندی‌های واحدهای فناور لرستان، تصریح کرد:واحدهای فناور و دانش بنیان پیشرو نگاه زرین، کابو، ایده پردازان پارس آراد، آروین میعاد پایا، داده پردازان ویرا رایان، آیریک پردازش شبرو، بهین الکترونیک وطن، طراحان مدار باختر، خرم فناوران نوآور کاسیت، میزبان داده گستر سپنتا، پژواک اندیشه نیکان، شهبازی، آبتین افراز جوان، پارس پدیده افلاک، حفاظت گستر الکترونیک شهر و خرم گستر الکترونیک در غرفه این پارک به شماره ۳۵۲ واقع در سالن شماره هفت مستقر هستند.

وی گفت:بیست و ششمین دوره برگزاری نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) با شعار «آینده بهتر برای اقتصاد دیجیتال» با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت از سراسر کشور و بیش از ۷۰ شرکت خارجی از کشورهای ازبکستان، فرانسه، پاکستان، بوسنی، سوریه، چین، روسیه، ترکیه، ارمنستان و عراق در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود و از چهارم لغایت هفتم تیرماه سال جاری میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

دانشگاه لرستان،برای اولین‌بار در فهرست ۱۱۵ دانشگاه و مؤسسه پژوهشی ایرانی پُراستناد برتر دنیا قرار گرفت.

به گزارش نسیم افلاک، بر پایه خبر و اطلاعات کسب‌شده از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان،گزارش پراستنادهای برتر دنیا از سوی جدیدترین شماره دوماهنامه پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) منتشر شده است.

تعداد دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایرانی در این گزارش از تعداد ۱۱۲ مورد در سال گذشته به ۱۱۵ مورد در سال جاری افزایش یافته است.

دانشگاه لرستان نیز در طبقه‌بندی دانشگاه‌های جامع کشور در جمع ۱۱۵ دانشگاه و مؤسسه پژوهشی ایرانی پُراستناد برتر دنیا (ESI ) قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، ایران در کشورهای اسلامی، بعد از ترکیه، رتبه دوم را در بین کشورهای اسلامی در شاخص پراستنادهای برتر، کسب کرده است.

ایران در گزارش پراستنادهای برتر (ESI)، در رتبه ۱۴ دنیا قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان از ایجاد ۱۲۵ رشته تحصیلی جدید در این دانشگاه طی امسال خبر داد.

به گزارش نسیم افلاک،محمدرضا جعفری، در جلسه شورای آموزش عالی استان که با حضور وزیر علوم و استاندار و معاونین استاندار با روسای دانشگاه‌های لرستان برگزار شد، اظهار کرد:در مجموعه دانشگاه جامع علمی کاربردی طرح آمایش آموزش مهارتی استان انجام شد.

وی ادامه داد:سال ۱۴۰۱ در دانشگاه جامع علمی کاربردی ۲۵۰۰ رشته کدمحل که اقبال عمومی نداشتند حذف و ۱۲۵ رشته تحصیلی جدید مناسب با آینده پژوهی، نیازآفرینی و پاسخگویی به مشاغل نوظهور و ضرورت شغلی جامعه ایجاد شد.

جعفری بیان کرد:نه‌تنها کاهش دانشجو نداشته‌ایم بلکه در کشور ۱۸ درصد و در لرستان ۳۳ درصد افزایش جذب دانشجو داشتیم.

جعفری تصریح کرد:بازنگری و تدوین برنامه‌های درسی از اولویت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان ادامه داد:درخواست ما این است اعتباری را به کلینیک مشاوره اشتغال و توسعه کارآفرینی در دانشگاه علمی کاربردی استان اختصاص دهید.

وی افزود:سال گذشته ۲۰ میلیون تومان به این کلینیک اختصاص داده شد که تعداد زیادی از دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه علمی کاربردی را توانمند کرده و به نهادهای مختلف معرفی کردیم و توانستیم پنج میلیارد تومان از تبصره ۱۶ جذب کنیم.

جعفری تصریح کرد:درخواست داریم اعتبار ویژه‌ای برای راه‌اندازی خانه خلاق به دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان اختصاص داده شود که بتوانیم این خانه‌ها را در محیط دانشگاه داشته باشیم و همچنین اعتباری که بتوانیم نمایشگاه تولید و تجاری‌سازی را در استان به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی داشته باشیم.

رئیس دانشگاه لرستان از برگزاری کنگره ملی شهدای دانشجو در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، دکتر علی نظری  در نشست با خبرنگاران که در محل سالن جلسات دانشگاه لرستان برگزار شد، با بیان اینکه رسالت خبرنگاران همان رسالت انبیاست و حرمت قلم به اندازه‌ای مقدس است که خداوند به آن سوگند یاد کرده است، افزود: چنانچه قلم در دایره توحید و اندیشه ناب باشد انسان را به معراج می‌رساند.

وی اضافه کرد: رسانه و اساتید به دنبال کشف حقایق هستند و این رسالتی انبیایی است.

رئیس دانشگاه لرستان ادامه داد: قلم را پاس و ارج می‌نهیم؛ بیاییم قلم و تحقیقات را قدسی و جاودانه کنیم.

وی با بیان اینکه برای شهدا قلم بزنیم و سیره آنان را در جامعه ترویج دهیم، تصریح کرد: همچنین رسانه باید فرهنگ عمومی را در جامعه ارتقا دهد و مطالبات مردم را بشنوید و به مسئولین آن را انتقال دهید.

نظری گفت: در دانشگاه لرستان به مانند سایر ارکان استان و کشور و با وجود نیروی انسانی متعهد و متخصص و با اندیشه اتفاقاتی مبارک در حال انجام است.

رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه برای تقویت بعد بین‌المللی کردن دانشگاه در تلاش هستیم و تفاهم‌نامه‌هایی با کشورهای همسایه و سایر همسایه داشته‌ایم.

وی در خصوص آخرین وضعیت پروژه تقاطع غیر همسطح دانشگاه لرستان، اظهار کرد: این پروژه مهم تا ابتدای مهرماه به نتیجه و افتتاح خواهد شد. 

نظری در ادامه با بیان اینکه در بحث پژوهش و گرند و پژوهانه اساتید، نیز کارهای خوبی انجام شده و سه میلیارد تومان به این مقوله اختصاص داده شده است، تصریح کرد: این مهم در راستای چاپ مقالات علمی و بین‌المللی و تقویت ارتباط‌گیری صنعت با دانشگاه بوده است.

وی از برگزاری چندین جشنواره و کنگره ملی در این دانشگاه خبر داد و با بیان اینکه در اردیبهشت ماه کنگره ملی شهدای دانشجو با حضور مدیران ارشد استانی و کشوری، اظهار کرد: بین ۱۱۰ و ۱۴۰ شهید دانشجو در استان داریم که عده‌ای از این دانشجویان طلبه و یا پاسدار بودند.

رئیس دانشگاه لرستان گفت: ۳۷امین جشنواره قرآن و عترت و کنفرانس ملی و بین‌المللی ریاضی در دانشگاه برگزار می‌شود.

انتهای پیام