مدیرعامل شرکت برق لرستان از صرفه‌جویی روزانه ۸۵ مگاوات برق در استان خبر داد.
 

به گزارش نسیم افلاک، مهران امیری در دومین کنفرانس ملی کسب و کار نوین در مهندسی برق و کامپیوتر که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای لرستان برگزار شد،اظهار کرد: اوج مصرف سال گذشته ۱۵ مردادماه اتفاق افتاد و سال گذشته ۱۲ هزار و ۵۴ مگاوات مدیریت مصرف و صرفه‌جویی برق داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته یک روز در هفته در حوزه صنعت کاهش مصرف برق داشته و در بخش اداری نیز با تغییر سازوکار ساعات اداری بالای ۶۰۰ مگاوات در سراسر کشور صرفه‌جویی داشتیم.

مدیرعامل شرکت برق لرستان اضافه کرد: میزان مصرف از تولید بالاتر بوده و یک ناترازی انرژی ایجاد می‌شود، از این‌رو اجرای برنامه‌های مدیریت مصرفی یک ضرورت است.

امیری بیان کرد: ۸۰۰۰ مگاوات انرژی برق به ظرفیت تولید کشور در دولت سیزدهم افزوده شده و با این وجود صرفه‌جویی و مدیریت برق را باید همواره داشته باشیم.

وی با بیان اینکه اگر فرهنگ صرفه‌جویی نهادینه نشود در سال‌های آینده با مشکل روبرو خواهیم شد، افزود:سال گذشته توزیع برق لرستان به‌صورت متوسط روزانه ۸۵ مگاوات صرفه‌جویی داشته است‌

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه ۳۵ میلیارد و ۵۸۸ میلیون ریالی قاچاقچی الکل طبی خبر داد.
 

به گزارش نسیم افلاک، علیرضا لطفی اظهار کرد:پرونده قاچاق ۲۳ هزار و ۲۰۰ لیتر الکل طبی به ارزش ۱۷ میلیارد و ۷۹۴ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان خرم آباد رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متهم را به پرداخت ۱۷ میلیارد و ۷۹۴ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالا محکوم کرد.

لطفی گفت با توجه به اینکه ارزش وسیله نقلیه بیشتر از ارزش کالای کشف شده است، مبلغ ۱۷ میلیارد و ۷۹۴ میلیون ریال معادل ارزش کالا جایگزین خودرو حامل به جریمه اضافه و متهم را جمعاً به پرداخت ۳۵ میلیارد و ۵۸۸ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود:نیروی انتظامی شهرستان خرم آباد با کشف الکل طبی از یک دستگاه کامیون، گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

مدیر کل دامپزشکی لرستان از آغاز صادرات گوشت مرغ از کشتارگاه‌های این استان به کشور عراق خبر داد.
 

به گزارش نسیم افلاک، مصطفی زبردست در حاشیه جلسه هماهنگی صادرات گوشت مرغ به کشور عراق، اظهار کرد: مرغ مازاد بر نیاز بازار استان لرستان در راستای حمایت از مرغداران استان پس از تائید بهداشتی اداره کل دامپزشکی لرستان روانه بازار کشور عراق می شود.

وی افزود:داشتن پروانه بهداشتی معتبر و لیبل سه زبانه از اولویت های اولیه کشتارگاهای طیور جهت صادرات به کشور عراق می باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از واگذاری بخشی از اراضی ملی در این استان برای طرح‌های کشاورزی خبر داد.
 

به گزارش نسیم افلاک،سید عماد شاهرخی در جلسه کمیسیون ماده ۲ دستورالعمل اصلاحی ضوابط واگذاری اراضی ملی و دولتی، اظهار کرد:۱۳ پرونده به مساحت کل ۲۹ هکتار در جلسه کمیسیون ماده دو دستورالعمل اصلاحی ضوابط واگذاری اراضی ملی و دولتی استان بررسی شد.

وی بر اجرای کامل طرح‌های مصوب در اراضی واگذاری و نظارت دقیق عوامل نظارتی بر اجرای طرح‌ها و تعیین پیشرفت فیزیکی آنها تأکید کرد.

شاهرخی،تصریح کرد:این جلسه به‌منظور رسیدگی به درخواست مجریان طرح‌های پرورش ماهی، گاوشیری، گوسفند داشتی، کبک، پرواربندی بره مربوط به شهرستان‌های بروجرد، پلدختر، چگنی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسه درخواست‌های خلأ، تعدیل و تمدید قرارداد اجاره، واگذاری اجاره موردبحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تثبیت بیش از ۷۰۰۰ هکتار به عنوان اراضی غیرملی در کمیسیون رفع تداخلات استان خبر داد.

به گزارش نسیم افلاک ،سید عماد شاهرخی در جمع خبرنگاران، مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای اجرای طرح رفع تداخلات را رفع اختلافات، تثبیت مالکیت مردم و دولت برشمرد و اظهار کرد: اجرای این طرح سبب افزایش بهره‌وری و رونق تولید می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پیش زمینه صدور اسناد اراضی کشاورزی رفع تداخلات اراضی است و با تعامل و همت مضاعف و به کارگیری کلیه ظرفیت‌ها و پتانسیل موجود و تشویق کشاورزان و بهره‌برداران با سرعت بیشتر گام برداشت.

بهرام میردریکوند، مدیر امور اراضی نیز بیان کرد: در این کمیسیون ۲۴ پلاک از اراضی استان به مساحت حدود ۳۳ هزار و ۹۰۴هکتار مربوط به شهرستان‌های خرم‌آباد، کوهدشت پلدختر، دورود، ازنا، دلفان، چگنی، سلسله، پلدختر مطرح و بررسی شد که در نهایت میزان بیش از ۷۲۳۱ هکتار به عنوان اراضی غیرملی (مستثنیات) تثبیت شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان گفت:قاچاقچی لوازم خرازی در خرم آباد پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال جریمه شد.
 

به گزارش نسیم افلاک، علیرضا لطفی اظهار کرد:نیروی انتظامی شهرستان خرم آباد به یک دستگاه خودرو مشکوک و آن را توقیف کرد که در بازرسی یک محموله قاچاق لوازم خرازی کشف و با تشکیل پرونده برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرد.

وی افزود: این پرونده در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان خرم آباد رسیدگی شد که با توجه به مدارک موجود، اتهام انتسابی محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متهم به پرداخت ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالا محکوم شد.

لطفی یادآور شد: با توجه به اینکه ارزش وسیله نقلیه بیشتر از ارزش کالای کشف شده بود، ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال معادل ارزش کالا به جریمه اضافه و متهم در مجموع به پرداخت پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان از رشد ۲۲ درصدی بیمه محصولات کشاورزی درسال زراعی جاری خبر داد.
 

به گزارش نسیم افلاک، سید عمادشاهرخی شاهرخی اظهار کرد:قریب به ۲۱۹ هزار و ۵۳۴ هکتار از محصولات زراعی استان لرستان تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار گرفته است که نسبت به سال زراعی گذشته ۲۲ درصد رشد داشته است.

وی افزود:در زیر بخش طیور نیز نسبت به سال گذشته ۴۹ درصد افزایش پوشش بیمه داشته ایم وهمچنین درزیر بخش آبزیان ۲/۷ درصد و در زیر حوزه باغات نیز ۲/۲ درصد رشد داشته ایم.

شاهرخی تصریح کرد:این افزایش پوشش بیمه نتیجه حمایت دولت از کشت های قراردادی و طرح جهش تولید در دیم زارها و فرهنگ سازی و آگاهی بخشی به بهره برداران است.

مدیر تعاون روستایی لرستان گفت:۳۵ مرکز برای خرید گندم و کلزای مازاد کشاورزان این استان راه اندازی شده است.
 

به گزارش نسیم افلاک،غلامعلی فتحی اظهار کرد: ۲۶ مرکز خرید تضمینی گندم و ۹ مرکز خرید کلزا در سطح استان تا پایان فصل برداشت فعال هستند و با توجه به نزول رحمت الهی و کیفیت مناسب مزارع، پیش بینی می‌شود سال زراعی خوبی برای کشاورزان این خطه باشد.

وی با بیان اینکه استان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی در کشور است،افزود: امید می‌رود با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، مشکلی از لحاظ خرید محصولات کشاورزان از جمله گندم و دانه روغنی کلزا نداشته باشیم.

فتحی گفت:با بازدید از مراکز خرید گندم وتشکیل تیم‌های نظارتی مختلف تلاش می‌کنیم تا مشکل کمیسیون‌های خرید به کمترین میزان برسد.

 وی گفت: طی سال زراعی جاری ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان برای سه محصول گندم، جو و کلزا در سامانه کشت قراردادی ثبت شده است که علاوه بر خرید تضمینی هزینه‌های حمل و بیمه محصول نیز در قرارداد‌ها مشخص و به کشاورزان کمک می‌شود.

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: کنترل آفات، بیماری‌ها و اطفای حریق در عرصه‌های منابع طبیعی کشور در اولویت این سازمان قراردارد.

 

به گزارش پایگاه خبری نسیم افلاک، حمیدرضا قنبری  ۱۸ اردیبهشت‎ماه در جلسه شورای حفاظت اداره‌ی کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان، اظهار کرد: یکی از بخش‌های مهمی که در وظایف و ماموریت‌های این دفتر تعیین شده بخش گیاه‌پزشکی و مدیریت و کنترل آفات و بیماری‌های بخش جنگل‌ها و مراتع بوده که با توجه به تغییرات اقلیمی و افزایش خطر طغیان آفات و بیماری‌ها در این حوزه برنامه‌ریزی برای ایجاد سامانه پایش و کنترل هوشمند در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی خاطرنشان کرد: اولویت حضورم در لرستان بحث گیاه پزشکی بوده و با توجه به وضعیت کل کشور از نظر اعتباری پیش‌بینی اعتبارات این بخش از محل اعتبارات ملی و استانی مدنظر است.

 

مدیر کل دفتر حفاظت و حمایت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اضافه کرد: تخصیص اعتبارات دفتر در این بخش از اعتبارات ملی محقق شده و به ادارات کل استان‌ها به زودی ابلاغ خواهد شد و همچنین با همکاری وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران کشور پیگیر تخصیص اعتبارات به صورت استانی در موضوع اطفای حریق و کنترل آفات و بیماری‌های جنگل‌ها و مراتع هستیم.

 

قنبری بیان کرد: البته به ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان‌ها ابلاغ شده است در صورت طغیان آفات و بیماری‌های کلیدی در عرصه‌های منابع طبیعی با توجه به محدودیت زمانی ضمن پایش مستمر نسبت به عقد قرارداد و اجرای عملیات مبارزه و کنترل آفات و بیماری‌های اقدامات لازم انجام گیرد.

 

وی با اشاره به ظهور آفات پروانه جوانه ‎خوار و برگخوار درختان بلوط، افزود: اقدامات لازم باید در این راستا صورت گیرد و طی بررسی‌های انجام شده با توجه به یک نسلی بودن آفت پروانه جوانه خوار بلوط زمان طلایی مبارزه با لاروهای سن یک  و دو این آفت به دلیل بروز بارندگی‌های مداوم و شدید در استان امکان اجرای عملیات محلول پاشی را به طور کامل مقدور نبود.

 

این مسئول در ادامه اظهار کرد: طبق پایشی که در استان توسط همکاران ما انجام گرفته است از میزان سطوح  آلوده بحرانی درختان بلوط به این دو آفت درحال حاضر سطحی معادل هزار هکتار عملیات مبارزه و کنترل انجام گرفته است و اقدامات لازم برای مبارزه در سطح هزار هکتار دیگر علیه آفت پروانه برگخوار بلوط در مناطق بحرانی به محض ظهور آفت در دستور کار قرار گرفته است.

 

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اضافه کرد: امسال یک سامانه هوشمند مدیریت و پایش آفات و بیماری‌های کلیدی و نوظهور عرصه‌های جنگلی، مرتعی و بیابانی  استقرار پیدا خواهد کرد که اعتبارات آن پیش بینی شده و این مهم را به منصه ظهور می‌رسانیم و پایش آفات و بیماری‌ها به صورت سامانه هوشمند انجام می‎شود.

 

قنبری با اشاره به همکاری موثر سازمان مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: امسال در زمینه مدیریت و کنترل آفات و بیماری‌ها و اطفای حریق به ویژه اطفای حریق هوایی، توسط سازمان مدیریت بحران کشور این مهم در اولویت قرار داده شده و برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص  انجام گرفته شده که در این رابطه همکاری مشترک وزارت دفاع و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و تامین اعتبارات لازم مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

 

وی خاطرنشان کرد: برای رصد و پایش تصویری عرصه‌های منابع طبیعی کشور با استفاده از دوربین‌های پایش تصویری نیز با خرید ۶۰ دوربین پایش تصویری با برد بالا برای هر استان و اعتبار لازم برای نصب و راه‌اندازی آن در نظر گرفته شده که این پایش با اولویت آشکارسازی حریق جنگل‌ها و مراتع  و در مراحل بعدی در بحث جلوگیری از تصرف عرصه های منابع ملی و قاچاق چوب مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

 

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه اضافه کرد: بر ای پایش تصویری در کشور ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که به استان‎ها اختصاص داده خواهد شد.

 

قنبری با اشاره به تهیه و تدوین طرح جامع ساماندهی نیروهای حفاظتی، گفت: این مهم بر اساس شاخص‌های  فنی و میدانی و شرایط هر استان صورت در نظر گرفته شده است.

 

این مسئول گفت: در حال حاضر بیش از چهار هزار نیروی حفاظتی در کشور وجود دارد که با توجه به کمبود نیروهای حفاظتی با اجرای این طرح در پنج سال آینده به حدود ۹۰۰۰ نفر خواهند رسید.

 

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و تخصیص اعتبارات لازم دراین بخش این میزان نیروها در قالب نیروهای گشت و مراقبت از عرصه های منابع طبیعی کشور به تفکیک استانی به سطح قابل قبولی خواهد رسید.

 

انتهای پیام

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه ۱۰۷ میلیارد و ۴۴۸ میلیون ریالی یک شرکت تولید کننده برای عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن خبر داد.
 

به گزارش نسیم افلاک،علیرضا لطف اظهار کرد: عرضه خارج از شبکه ۱۳۲ هزار کیلوگرم پلی اتیلن به ارزش ۵۳ میلیارد و ۷۲۴ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بروجرد رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به استعلام از سازمان صمت و مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و مدیرعامل شرکت را به پرداخت ۵۳ میلیارد و ۷۲۴ میلیون ریال معادل ارزش کالا محکوم کرد.

لطفی گفت:همچنین شعبه متهم را به پرداخت ۵۳ میلیارد و ۷۲۴ میلیون ریال برای بهای مال از دست رفته و در مجموع به پرداخت ۱۰۷ میلیارد و ۴۴۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

وی افزود:سازمان صمت پیرامون عرضه خارج از شبکه مواد پتروشیمی یک شرکت، گزارش این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرد.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان گفت:۲۶ پروژه مقاوم سازی و بازسازی در این شرکت در سال گذشته انجام و به بهره برداری رسید.
 

به گزارش نسیم افلاک،کرم گودرزی در حاشیه بازدید از پروژه لوپ تقویتی ازنا حدفاصل ایستگاه تقلیل فشار آشورآباد تا ایستگاه اصلی شهر ازنا اظهار کرد:بازسازی و تاب آوری شبکه تغذیه و توزیع گاز جهت استمرار خدمات اولویت اصلی شرکت گاز استان لرستان است. که در این راستا در سال گذشته ۸ مورد مقاوم سازی و بازسازی در زیرساخت های اداری و ۱۸مورد در تاسیسات، خطوط لوله ، و تجهیزات شرکت انجام شده است.

وی افزود:مقاوم سازی خطوط تغذیه و توزیع در شهرستانهای معمولان و پلدختر ۹ مورد، چگنی ۷ مورد، بروجرد ۲ مورد و در مجموع ۱۸مورد انجام و همچنین دو پروژه مهم لوپ تقویتی دورود،ازنا و الیگودرز بطول ۲۳ کیلومتر و لوپ تقویتی هرسین جهت پایداری گاز شهرستانهای سلسله و دلفان بطول ۱۲ کیلومتر در مرحله انتخاب پیمانکار می باشد که نقش بسیار مهمی در تامین گاز و تاب آوری شبکه در شرق و شمال غربی استان را دارد.

گودرزی ضمن تشکر از تلاش بی وقفه همکاران گفت:با توجه به توسعه گازرسانی در استان و لزوم خدمات رسانی مطلوب و با کیفیت برنامه ریزی جهت مقاوم سازی و تاب آوری شبکه می‌بایست بصورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

استاندار لرستان با تاکید اهتمام جدی مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی گفت: برای جبران عقب‌افتادگی‌های استان باید تامین منابع صورت بگیرد.

به گزارش نسیم افلاک ،ابوطالب شفقت در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان در سال جاری تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی استان حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه باید تبصره‌های قانون بودجه را به‌خوبی مطالعه کنند و سهم کلیه اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی خود را از قانون بودجه احصا کنند و سازمان مدیریت موظف است با اولویت پروژه‌های استانی نیمه تمام جمع‌بندی کند که بتوانیم برای جذب منابع اقدامات لازم را انجام د

شفقت با اشاره به راه‌اندازی دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در استان گفت: به زودی یک نفر در استان به عنوان مسئول تامین منابع در استان و تهران معرفی خواهد شد، که متعاقب این امر، دستگاه‌ها موظف هستند یک نفر را به عنوان مسئول تامین منابع خود برای پیگیری و تسهیل امور معرفی کنند.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه برای جبران عقب‌افتادگی‌های استان باید تامین منابع صورت بگیرد افزود: بدون تامین منابع،  امکان انجام مدیریت جهادی برای اجرای پروژه‌ها و فعالیت‌های بزر

شفقت با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی استان هزینه‌های باقی‌مانده تملک دارایی را حداکثر تا ۳۱ تیرماه هزینه کنند، افزود: با توجه به مهلت قانونی خرج‌کرد تملک دارایی تا ۳۱ شهریور در این صورت می‌توان از وزارتخانه‌ها درخواست منابع کرد.

 استاندار لرستان با تاکید بر پاسخ‌گویی سریع بر استعلام‌های قانونی دستگاه‌ها گفت: پاسخ کارشناسی برای رد استعلام و سرعت عمل برای پاسخ‌گویی به استعلام‌ها برای پیشبرد امور در استان ضروری است.

استاندار لرستان جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را مهم‌ترین و کلیدی‌ترین جلسه استان برشمرد و افزود: حضور تمام اعضا در این جلسه الزامی است.